Kuva: AOP

Brooklyn Beckham paljastaa ottaneensa yli 20 tatuointia vaimonsa kunniaksi - muotokuva olkavarressa

23.02.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Brooklyn Beckham on esitellyt aiemminkin ottamiaan tatuointeja. Viime toukokuussa Beckham esitteli ihoonsa ikuistamaansa vihkivalaa.

Mediapersoona Brooklyn Peltz-Beckham, 23, on tatuoinut vaimonsa Nicola Peltz-Beckhamin, 28, kasvot käsivarteensa. Beckham esittelee uutta tatuointiaan The Rundown -ohjelmassa.

Olkavarteen tatuoitu Peltzin muotokuva ei ole ensimmäinen tatuointi, jonka Beckham on ottanut puolisonsa kunniaksi.

- Olen puoliksi peitetty hänen kunniakseen otetuista tatuoinneista. Minulla on yli 20 tatuointia, jotka on omistettu hänelle, Beckham paljastaa haastattelussa.

- Ne ovat todella koukuttavia. Etenkin, kun rakastaa jotakuta, sitä vain haluaa ikuistaa sen kaikkialle, Beckham valottaa.

Beckham esittelee vaimonsa muotokuvaa alla olevan videon kohdassa 05:50.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uutisoimme viime toukokuussa Beckhamin ikuistaneen huhtikuussa avioituneen pariskunnan vihkivalan käsivarteensa. Tuolloin mallinakin tunnettu Beckham esitteli tuoretta tatuointiaan Instagramissa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuodesta 2019 saakka seurustellut pariskunta avioitui viime vuonna.Huhtikuun alussa vietetyt häät olivat näyttävästi esillä mediassa. Juhlavieraiden joukossa oli toinen toistaan nimekkäämpiä tähtiä maailmalta, kuten näyttelijä Eva Longoria, 47, sekä tennismaailman kärkinimet Serena, 40, ja Venus Williams, 41. 

Lue myös: Brooklyn Beckham avoimena elämästään Nicola Peltzin kanssa: "Olen aina halunnut olla nuori isä"

Lue myös: Brooklyn Beckham osoitti rakkautta puolisolleen - ikuisti vihkivalan käsivarteensa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat