Kuva: Lucas Sene

HS: Sexmanen ura artistina ei ollut itsestäänselvyys - tähdellä oli ennen täysin eri intohimon kohde

01.03.2023 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kun intohimo musiikkiin aikoinaan kuitenkin löytyi, oli Sexmanella sanojensa mukaan hyvin selkeä visio siitä, miten sitä tulisi tehdä.

Artisti Sexmane, eli Max Sene, 22, on noussut viime vuosina suureen suosioon ja viime Emma-gaalassa yleisö äänestikin nuoren artistin Vuoden kotimaiseksi artistiksi. Senellä ei kuitenkaan määrätietoisesta tekemisestään huolimatta ole aina ollut itsestäänselvää, että ura urkenisi juuri musiikin parista. Helsingin Sanomat kirjoittaa, että Sene oli nuorena innokas lumilautailija ja hän kuvasi ystäviensä kanssa myös videoita lajin parista. Lumilautailu oli Senen suurin intohimo hänen asuessaan vielä Siilinjärvellä. 

Sene opiskeli tuohon aikaan myös lähihoitajaksi äitinsä ja veljensä jalanjäljissä ja tavoitteena oli tehdä töitä ja kerätä rahaa sen verran, että hän voisi lähteä tasaisin väliajoin ulkomaille laskettelemaan. Artistilla oli lumilautailun tiimoilta jo sponsoreitakin. 

Sene löysi musiikin lopulta kuitenkin isoveljensä Isaacin kautta. Sene kirjoitti ensimmäiset riiminsä 16- tai 17-vuotiaana ja sen jälkeen loppu onkin historiaa. Kirjoittaminen vei Senen täysin mennessään ja uusi intohimon kohde löytyi.  

- Ajattelin, että tämähän on sairaan siisti tapa kertoa asioita. Mulla oli heti vahva visio, että miten tätä pitää tehdä, artisti kertoo.

Samoihin aikoihin artisti oli loukannut niin pahasti polvensa, ettei voinut enää lasketella. Sene päättikin keskittyä uuteen intohimoonsa eli musiikkiin täysillä. Artisti sanoo pohtineensa paljon sitä, mitä olisi tapahtunut, jos hän ei olisi löytänyt kirjoittamista ja uutta intohimoaan polven rikkoutumisen jälkeen. 

- Olisin varmaan ollut aika kujalla. Koko mun elämäni ajan mulla on ollut aina sellainen visio omasta elämästäni, joku intohimo tai unelma, jota kohti mennä, Sene sanoo.

(kuva: Lucas Sene)

Sexmanen uusin albumi Sextape II julkaistiin 6. tammikuuta. Levyn suurimpia hittejä ovat muun muassa 40K, Sekavaa ja hiton vaikeet ja Chillaa veli. Kaikki kyseisistä kappaleista ovat keränneet miljoonia kuuntelukertoja Spotifyssa.

Lue myös: Sexmane teki järkälemäisen hitin yhteistyössä Cheekin kanssa - "Soitin Jarelle ja hän fiilasi sitä ideaa"

Lue myös: Blind Channel kertoo, kuinka uutuuskappale syntyi - "Vaikutteet vähintäänkin omalaatuiset"

Lue myös: Selena Gomez julkaisi kuvan, jonka hän poisti muutama vuosi sitten - "Ehkä vähän liikaa"

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat