Kuva: AOP

The Office-tähti muistelee myrkyisää suhdettaan vastanäyttelijänsä kanssa - "Olimme holtittomia idiootteja"

01.03.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

B.J. Novak ja Mindy Kaling tähdittivät suosittua The Office -sarjaa vuosina 2005-2013.

Yhdysvalloissa järjestettiin viime lauantaina tuottajille tarkoitettu Producers Guild Awards –gaala, jossa näyttelijä, käsikirjoittaja ja tuottaja Mindy Kalingia, 43, muistettiin Norman Lear Achievement –palkinnolla tunnuksena erinomaisesta työstään televisiossa. Palkinnon Kalingille jakoi hänen hyvä ystävänsä ja ex-kumppaninsa näyttelijä ja tuottaja B.J. Novak, 43. Kaksikko käsikirjoitti yhdessä aikoinaan The Office –komediasarjaa ja lopulta myös näyttelivät sarjassa pariskuntaa. Ryan Howard (Novak) ja Kelly Kapoor (Kaling) tappelivat sarjassa jatkuvasti myrskyisässä on-off-suhteessaan ja osa heidän välisestä kemiastaan taitaakin Novakin puheen perusteella olla peräisin myös näyttelijöiden tosielämästä. Novak piti lavalle noustessaan kattavan ja koskettavan puheen ystävälleen. 

Kaksikko on ennenkin puhunut entisestä romanttisesta suhteestaan julkisuudessa, eikä se ole ollut mikään salaisuus, että parin välillä on joskus ollut muutakin kuin ystävyyttä. Novakin puhe ystävälleen sukelsi syvälle kaksikon väliseen kemiaan ja The Officen aikakauteen, jolloin kaksikko kirjoitti sarjaa yhdessä.

- Olimme rakastuneita toisiimme ja holtittomia idiootteja ja kiistelimme kaikista näistä asioista koko ajan, Novak sanoo. 

- Kun tuottajat huomasivat, että suhteemme muiden kirjoittajien kanssa oli hypännyt kaikkien mahdollisten rajojen yli ja siitä oli tullut myrkyisä ja romanttinen sotku ilman rajoja, he vetivät meidät sivuun ja sanoivat, että 'hei teidän pitäisi tehdä kohtauksia yhdessä, olette aika hauskoja yhdessä'.

Lopulta näin tehtiin ja kaksikon näyttelemien hahmojen välisestä suhteesta tulikin iso osa sarjaa. 

- Ei ollut muuta ulospääsyä, kuin mennä siitä läpi. Saimme sen toimimaan tai emme saaneet, mutta menimme siitä läpi, Novak muistelee kaksikon työrupeamaa yhdessä.

The Officea tehtiin hieman yli 200 jaksoa ja Kaling kirjoitti lopulta 24 jaksoa sarjasta, joka on Novakin mukaan enemmän kuin mitä kukaan muu henkilökunnasta on kirjoittanut. Kaling on sittemmin kirjoittanut muun muassa HBO:n suositun teinikomedia-sarjan The Sex Lives of College Girls ja Novakin mukaan parasta Kalingissa on se, ettei hän ole vuosien mittaan juurikaan muuttunut. 

- Olisi houkuttelevaa sitoa kaikki yhteen ja kertoa, miten paljon Mindy on kasvanut ja muuttunut noiden vuosien jälkeen. Tärkeämpää on kuitenkin se, kuinka paljon hän ei ole muuttunut, Novak sanoo. 

Voit katsoa koko puheen alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: The Office -tähti kertoo hittisarjan seurauksista - halusi ottaa etäisyyttä roolihahmoonsa

Lue myös: The Officeen haluttiin käänne, jota tähtinäyttelijä ei suostunut tekemään: "Ainoa kerta, kun vastustin"

Lue myös: The Officen paluulle näytettiin vihreää valoa - suunnitelman tiellä seisoo kuitenkin vielä yksi ehto

Lähde: People, YouTube

Kilpailut

Uusimmat