Kuva: MTV

Uudet maajussit on julkistettu - katso, ketkä lähtevät etsimään rakkautta

08.03.2023 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ohjelmaa juontaa aiempien kausien tapaan Vappu Pimiä.

Rakastettu Maajussille morsian jatkaa katsojien iloksi jo 16. tuotantokaudelleen, joka starttaa syksyllä 2023. 

Uudet maajussit esitellään kuitenkin jo nyt, jotta halukkaat voivat kirjoittaa heille kirjeitä. Maajussit ovat tälläkin kertaa värikäs joukko. Ikähaarukka ulottuu aina 26 vuodesta 54 vuoden ikään. Myös maantieteelliseltä sijainniltaan he asustelevat ympäri maata Uusimaalta Lappiin.

Juontajana jatkaa Vappu Pimiä, jonka mieltä edellisten kausien rakkaustarinat lämmittävät yhä. 

"On mahtavaa lähteä etsimään jälleen maajusseille sitä loppuelämän rakkautta. Viime kauden onnistumiset antavat uskoa siihen, että kaikille on olemassa se oikea – ja sen etsimisessä on suuri ilo olla osallisena. Tämän kauden maajussit ja maajussittaret ovat jälleen matkassa avoimin sydämin ja mielin. Osalla on haaveissa perheen perustaminen ja osa etsii tasavertaista ja onnellista suhdetta. Odotan innolla mitä tällä kaudella tapahtuu, ja uskon rakkauden voittavan", Pimiä kuvailee tiedotteessa.

(kuva: MTV)

Kalle, 48, omistaa ison sukutilan Pöytyältä, mutta tekee lisäksi päivätyönään katsastushommia ja maahantuontihuoltoja puimureille. Mukaan mahtuu kuitenkin myös harrastuksia kuten tansseissa käynti ja kiinnostus vanhoja autoja kohtaan. Kumppanin ei tarvitsekaan olla valmis tanssija, mutta Kalle toivoo, että siihen löytyisi ainakin kiinnostusta. Edellisestä avioliitostaan Kallella on myös perheessään kaksi lasta.

(kuva: MTV)

Ylivieskassa asuva Veli-Matti, 37, pyörittää isovanhemmiltaan perimäänsä lypsykarjatilaa yhdessä veljensä kanssa. Tilan arjen lisäksi Veli-Matti nauttii monentyyppisestä liikunnasta kuten kuntosaliharjoittelusta, sulkapallosta ja hiihtämisestä. Lisäksi elämään kuuluu Veli-Matin kaksi lasta aikaisemmasta avioliitosta. Kumppaniltaan Veli-Matti toivoo muun muassa positiivista elämänasennetta.

(kuva: MTV)

Tarja, 54, on neljä vuotta sitten muuttanut Yhdysvalloista takaisin Suomeen pyörittämään mansikkatilaa Vartialassa. Yhdysvalloissa Tarja ehti viettää peräti 20 vuotta, mutta Suomeen veti myös halu olla lähellä kolmea aikuista lasta. Tarja toivoo muun muassa huumorintajuista ja huolehtivaa kumppania, jolla olisi Tarjan tavoin omia intohimon kohteita elämässä.

(kuva: MTV)

Jani, 26, on kauden nuorin maajussi, jolla on oma hevostila Urjalassa. Jani on aiemmin asunut kaupungissa, mutta ihastui maaseudun rauhaan. Hevosharrastus vie valtaosan Janin vapaa-ajasta, mutta hän ei kuitenkaan ole täysipäiväinen tilanhoitaja vaan tekee lisäksi lähihoitajan työtä. Jani etsii rinnalleen rehellistä ja avointa miestä, jonka kanssa myös huumorintajut kohtaisivat.

(kuva: MTV)

Ville, 32, on pitänyt Simossa lammastilaa jo seitsemän vuoden ajan. Villellä on kuitenkin monta rautaa tulessa, sillä tilan töiden ohella hän tekee korkeampaa tutkintoa ympäristötekniikasta. Ville onkin hyvin kiinnostunut ympäristöön ja ilmastonmuutokseen liittyvistä asioista. Vapaa-ajalla aikaa jää myös muun muassa drone-kuvaukseen ja talvisin hiihtämiseen. Ville toivoo löytävänsä pitkäaikaisen kumppanin, jonka kanssa myös perheen perustaminen tulisi jossakin vaiheessa ajankohtaiseksi.

(kuva: MTV)

Pinjan, 35, sukutilalla Kärkölässä on ollut toimintaa jo 1500-luvusta lähtien. Pinjan hallussa tila on kuitenkin ollut vuodesta 2021. Alkuperäiseltä ammatiltaan Pinja on eläinlääkäri ja eläimet kuten tilan koirat ja lampaat ovatkin hänelle hyvin lähellä sydäntä. Tulevan kumppanin ei tarvitse aloittaa töitä maatilalla, mutta Pinja toivoo häneltä löytyvän kuitenkin kiinnostusta tilan arkea kohtaan.

(kuva: MTV)

Samin, 31, tilalla Nurmijärvellä kasvatetaan muun muassa kaalilajikkeita ja ohraa. Sami on hypännyt vanhemmiltaan perimänsä tilan isännäksi heti armeijasta päästyään. Tilan kasvukauden aikana aika on kortilla, mutta muina aikoina aikaa riittäisi myös parisuhteelle sekä harrastuksille kuten muun muassa hiihdolle, endurolle ja vanhojen autojen kunnostukselle. Sami toivoo kumppania, joka hänen tavoin haaveilisi tulevaisuudessa myös perheestä.

(kuva: MTV)

Aino, 40, pyörittää 1500-luvulla perustettua tilaa Tarvasjoella. Aino on hallinnoinut tilaa jo kymmenen vuotta, mutta päätyö on silti erityisluokanopettajana. Kaiken muun ohella Aino ehtii kuitenkin myös harrastaa liikuntaa, musiikkia, yhdistystoimintaa ja puutarhanhoitoa. Ainon elämään kuuluvat vahvasti myös kolme kouluikäistä lasta. Aino haaveilee kumppanista, jolta löytyisi positiivista elämänasennetta ja huumorintajua.

Lue myös: MTV: Vappu Pimiä paljastaa, keiden Maajussille morsian -osallistujien kanssa on jäänyt ystäviksi

Lue myös: Ylen suosikkiohjelma vaihtaa yllättäen nimensä ja siirtyy katseltavaksi MTV:lle

Lue myös: Suosikkiohjelma Suurmestari palaa uusin jaksoin ja kilpailijoin - mukana nimekkäitä koomikoita

Kilpailut

Uusimmat