Kuva: MTV

Ylen suosikkiohjelma vaihtaa yllättäen nimensä ja siirtyy katseltavaksi MTV:lle

02.03.2023 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uuden kauden tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä.

Ikisuosikki SuomiLOVE on naulinnut katsojat kaudesta toiseen koskettavien tarinoiden äärelle Ylen kanavilla. Nyt ohjelma kuitenkin luo nahkansa, sillä jatkossa se tunnetaan nimellä LOVE ja löydetään MTV3-kanavalta ja MTV Katsomosta.

Asiasta kerrotaan MTV:n tiedotteessa, jossa kuvaillaan myös, että ohjelma tulee luonteeltaan palaamaan juurilleen ja nostamaan keskiöön tavallisten suomalaisten rakkaustarinat ja kohtaamiset. Tarinat heräävät eloon eturivin artistien jälleen esittäessä osallistujien toivekappaleet. 

Ohjelma on edellisen kerran pyörinyt Ylellä viime kevään aikana. Nyt MTV:llä ollaan innoissaan siitä, että ohjelma päästään taas puhaltamaan henkiin.

“Mahtavaa tarjota tälle hienolle, suomalaisia koskettaneelle formaatille uusi koti jatkossa MTV:llä. Laadukas viihdeohjelma, jonka keskeiset elementit ovat liikuttavat tarinat, upea musiikki ja huikeat artistit, istuu erittäin hyvin MTV:lle. LOVE täydentää mainiosti meidän suurten, laajoja yleisöjä tavoittavien ohjelmien kokonaisuutta. Ohjelman paluu tulee olemaan odotettu tv-tapaus", MTV:n kanava- ja ohjelmistopäällikkö Hanna Kortti kuvailee tiedotteessa.

Ohjelmassa ainutlaatuisen yllätyksen voi järjestää kumppanille, ystävälle, perheenjäsenelle tai kelle tahansa läheiselle ihmiselle. Haku ohjelman uudelle kaudelle on nyt auki. Tarkemmat ohjeet löytyvät MTV:n sivuilta.

Sarjan tarkka alkamisajankohta tiedotetaan myöhemmin.

Lue myös: Suosikkiohjelma Suurmestari palaa uusin jaksoin ja kilpailijoin - mukana nimekkäitä koomikoita

Lue myös: Antti Holma juontaa pian uutuusohjelmaa, jota ei ole Suomessa aiemmin nähty

Kilpailut

Uusimmat