Kuva: MTV

Uusi kotimainen rikoskomedia rikkoi nopeasti kaikkien aikojen ennätykset - suosiossa ulkomaita myöten

09.03.2023 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Poromafia on julkaistu myös muualla Pohjoismaissa.

Vuoden alussa julkaistu rikoskomedia Poromafia on nopeasti saanut yleisön puolelleen, sillä se on lyhyessä ajassa rikkonut katseluennätyksiä suoratoistopalvelu C Moressa.

Jo ensimmäiset julkaistut jaksot ylsivät C Moren alkuperäissarjojen starttiviikon katseluennätyksen. Tämän lisäksi sarja on myös kokonaisuudessaan C Moren ylivoimaisesti katsotuin alkuperäissarja. 

Kotimaisen yleisön lisäksi sarja on noussut suosioon myös ulkomailla. Poromafia julkaistiin helmikuussa Ruotsissa ja nousi myös Ruotsin C Moren kolmen katsotuimman draamasarjan joukkoon. Se on myös suomalaiselle sarjalle kaikkien aikojen paras sijoitus Ruotsin C Moressa. Sittemmin sarja on julkaistu myös Norjassa ja Tanskassa. Pohjoismaat ovat kuitenkin vasta alkua, sillä sarjan levitys tulee jatkumaan jopa Euroopan ulkopuolelle.

“Mahtavaa, että Poromafia toimii myös Suomen ulkopuolella ja vielä erityisesti rakkaassa naapurimaassa. Menestys Ruotsissa lupaa hyvää myös muilla markkinoilla. Sarja tullaan julkaisemaan myös muualla Euroopassa ja sen ulkopuolella", kuvailee C Moren sisällöistä vastaava draamapäällikkö Jani Hartikainen. 

Päärooleissa nähdään kotimaisia eturivin näyttelijöitä kuten Samuli Edelmann, Anna-Maija Tuokko, Aake Kalliala, mutta myös kansainvälisiä lisäyksiä kuten  Mikael Persbrandt.

Kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa C Moressa.

Lue myös: Tositapahtumiin perustuvasta draamasarjasta julki lisätietoa - rooleissa muun muassa Mikko Leppilampi ja Minka Kuustonen

Lue myös: Uusi rikossarja Piiritys on kerännyt ennätysyleisön lyhyessä ajassa - perustuu hyytäviin tositapahtumiin

Kilpailut

Uusimmat