Kuva: AOP / Shutterstock / AOP

Vahvistus romanssihuhuille: Kendall Jenner ja Bad Bunny vaihtoivat suudelmia

10.03.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Malli Kendall Jenner on viihtynyt läheisissä tunnelmissa rap-artisti Bad Bunnyn kanssa.

Tosi-tv-tähti ja malli Kendall Jenner, 27, on nähty läheisissä tunnelmissa Rap-artisti Bad Bunnyn, 28, kanssa Los Angelesissa. Kaksikko vaihtoi halauksia ja suudelman ystävien kanssa vietetyn illallishetken päätteeksi. 

Bad Bunny oli pukeutunut suuriin, vaaleisiin housuihin, bomber-takkiin sekä lippalakkiin. Jenner nähtiin pitkässä trenssitakissa. 

Kuvat hempeästä hetkestä voit katsoa täältä.

Kaksikon tiedetään viettäneen aikaa aiemminkin yhdessä. Viihdesivusto Entertainment Tonight:n mukaan Jenner ja rap-artisti viihtyvät toistensa seurassa ja he flirttailevat toisilleen. 

- Kendall ja Bad Bunny ovat ihastuneita toisiinsa ja heillä on flirttiä ilmassa. Suhde on tuore, mutta he viihtyvät toistensa seurassa ja pitävät toisistaan, lähde kertoo viihdesivustolle.

Lähteen mukaan tuore pari on tavannut toisensa yhteisten ystävien kautta. Suhde ei Jennerin mukaan ole vakava, vaan pari pitää hauskaa keskenään.

Jenner erosi viime vuonna puolisostaan, koripalloilija Devon Bookerista. Bad Bunny on serustellut aiemmin korusuunnittelija Gabriela Berlingerin kanssa.

Lue myös: Kendall Jenner ja Devin Booker ovat jälleen eronneet - edellinen ero kesäkuussa

Lue myös: Alkaako vanha suola janottaa? Lähde kertoo Harry Stylesin ja Kendall Jennerin väleistä

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat