Kuva: AOP / Tomi Natri

Ylen suosikkijuontaja irtisanoutui - "On aika kokeilla jotain uutta"

14.03.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Gogi Mavromichalis siirtyy seitsemän vuoden jälkeen yrittäjäksi.

Juontaja Constantinos ”Gogi” Mavromichalis, 36, on irtisanoutunut Yleltä. Mies kertoo asiasta Instagram-päivityksessä. Mavromichalis on tehnyt Ylellä esimerkiksi Yle Kioskin sisältöä ja Gogin kantabaari -nimistä ohjelmaa, jossa hän on haastatellut monia julkisuudenhenkilöitä.

Mies kertoo siirtyvänsä nyt yrittäjäksi.

”Tasan seitsemän vuotta olen ollut vakituinen työntekijä Yleisradiolla ja nyt on aika siirtyä kokeilemaan miltä se yrittäjän työliivi oikeen tuntuu”, Mavromichalis kirjoittaa.

Mies muistelee työtaivaltaan päivityksessä hyvillä mielin. Hän kertoo aloittaneensa työt Ylellä graafikkona, ja vain muutaman kuukauden jälkeen hän pääsi juontamaan Kioski Show -ohjelmaa.

Ja projektejahan on sen jälkeen ollut. Se Yle Kioskissa olikin niin hienoa: meille tekijöille annettiin vapaus luoda ja kokeilla. Välillä tehtiin jäätävää paskaa mutta sitä kautta syntyi myös timanttia. Ja kivaa, sitä tuo työ oli”, Mavromichalis muistelee.

Juontaja valottaa päivityksessään tulevaisuuden kuvioita. Hän kertoo jatkavansa yhteistyötä myös Ylen kanssa.

”Nyt on aika kokeilla jotain uutta. Yhteistyö Ylen kanssa ei kuitenkaan lopu seinään, vaan teen yhä sisältöä heille jatkossakin, nyt vaan avaan ovia uusille jutuille”, Mavromichalis kirjoittaa.

Päivitykseensä Mavromichalis on laittanut kuvia Yle-uransa varrelta. Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, näet sen tästä linkistä.

Gogi Mavromichalis on palkittu Kultaisella Venlalla. Hän voitti yleisöäänestyksessä vuoden esiintyjän tittelin viime tammikuun gaalassa. Ennen Yle-uraansa mies on nähty muun muassa Salatuissa elämissä Romeon roolissa.

Lue myös: Yle: Salkkareiden saunakuvaukset saivat Gogi Mavromichalisin osalta nolon käänteen - "Traumaattinen kokemus"

Lue myös: Yle: Christoffer Strandberg myöntää, että priorisoi kaiken muun oman aikansa edelle: "Olen miellyttäjäpersoona"

Kilpailut

Uusimmat