Kuva: AOP / Shutterstock

Bruce Willis vietti syntymäpäivää - Emma Heming Willis kertoo olevansa surullinen

20.03.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Bruce Willisin vaimo puhuu avoimesti sosiaalisessa mediassa puolisonsa dementiasta.

Hiljattain dementiaan sairastuneen näyttelijä Bruce Willisin, 68, vaimo Emma Heming Willis, 44, kertoo tuntevansa surua puolisonsa syntymäpäivänä. Willis vietti 68 - vuotissyntymäpäiväänsä maaliskuun 19. päivä.

"Tänään on yksi niistä päivistä, kun tunnen surua ja murhetta. Kääntöpuoli ja hopeareunus on kuitenkin se, että olen onnekas saadessani osakseni teiltä lämpöä ja rakkautta, jota tunnette puolisoani ja perhettäni kohtaan", Heming Willis kirjoittaa Instagram-julkaisussaan. 

"Näen viestinne ja jakamanne tarinat, en voi kuin kiittää teitä. Yhteydenottonne auttavat minua ja toivon niiden auttavan myös teitä ymmärtämään, että tiedän mitä käytte läpi", Heming Willis summaa.

Heming Willis julkaisi Instagramissa niin ikään videon, jossa hän kertoo tunnoistaan puolisonsa syntymäpäivänä.

-Tänään on mieheni syntymäpäivä ja se alkoi itkulla, kuten voitte turvonneista silmistäni ja sotkuisesta nenänästi huomata. Minusta on tärkeää, että näette kaikki puolet tästä, Heming Willis toteaa.

Heming Willis toteaa ihmisten hämmästelevän, kuinka vahva hän on perhettä järisyttävässä tilanteessa, mutta Heming Willis toteaa, ettei hänellä ole vaihtoehtoa.

- Minulle ei ole annettu vaihtoehtoa, kunpa olisikin. Kasvatan kuitenkin kahta lasta, joten välillä on vain astuttava aikuisen saappaisiin ja mentävä eteenpäin. 

- Suren kuitenkin päivittäin. Olen murheellinen joka päivä. Etenkin tänään, kun on hänen syntymäpäivänsä, Heming Willis tunnustaa. 

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta: Mabel, 10, ja Evelyn, 8.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Willisin perhe kertoi hiljattain julkisuuteen näyttelijän sairastavan dementiaa. Noin vuosi sitten Willisin kerrottiin lopettavan uransa näyttelijänä, sillä näyttelijä oli sairastunut puhehäiriöitä aiheuttavaan afasiaan. 

Lue myös: Bruce Willisin vaimo Emma Heming pyysi miehelleen rauhaa - kohtasi kritiikkiryöpyn, johon nyt vastaa

Lue myös: Bruce Willisin vaimo pyytää yksityisyyttä - "Antakaa hänelle tilaa"

Linkki: E! News

Kilpailut

Uusimmat