Kuva: AOP

Robbie Williams valitsi yleisöstä lavalle saman ihmisen kuin 20 vuotta sitten - "Mitkä ovat todennäköisyydet?"

21.03.2023 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Williamsin Budapestin keikalla eräällä fanilla kävi melkoinen tuuri.

Moni haaveilee siitä, että oma idoli pyytäisi kesken keikan sinua nousemaan lavalle hänen kanssaan. Tämä on useimmille kuitenkin toiveajattelua, sillä etenkin maailmantähtien keikoilla on lukuisia ihmisiä nauttimassa musiikista, joten on hyvin epätodennäköistä, että tulisi juuri itse valituksi kosketuksiin tähden kanssa.  

Robbie Williamsin, 49, keikalla eräs onnekas fani sai kokea tämän upean hetken. Erityisen uskomattoman jutusta tekee kuitenkin se seikka, että kyseessä ei suinkaan ollut fanin ensimmäinen kerta, kun hän pääsi kosketuksiin Williamsin kanssa. Williams on jakanut hauskan sattumuksen Instagramiinsa, jossa hän kertoo tavanneensa faninsa samoissa merkeissä jo aiemmin. 

"Tämä tapahtui kaksi yötä sitten Budapestissä - valitsin jonkun yleisöstä eteen kanssani ja hämmästyttävästi valitsin saman ihmisen Budapestin yleisöstä 20 vuotta sitten. Mitkä ovat todennäköisyydet, että näin tapahtuu? Yhden suhde 174 240 000:een. Kivaa nähdä sinut taas. Rakkautta Robilta", maailmantähti kirjoittaa. 

Kuvassa Williams seisoo faninsa kainalossa ja molemmat näyttävät olevan yhtä hymyä. Toisessa kuvassa kurkataan myös menneisyyteen, kun sama fani seisoo 20 vuotta sitten Williamsin vierellä lavalla. 

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Esko Eerikäisen ja Robbie Williamsin yhteiskuva aiheutti haloon - huomio kiinnittyi maailmantähden paitaan

Lue myös: Robbie Williamsilta karuja sanoja elämänsä isoimmasta pettymyksestä: 'Se ei korjannutkaan minua'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat