Kuva: Lauri Kujanpää

Ed Sheeran avoimena kehonkuvastaan - vertailulla muihin miespoppareihin oli karut seuraukset

23.03.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Brittimuusikko kertoo, että vertailut esimerkiksi Justin Bieberiin vaikuttivat hänellä syömishäiriön kehittymiseen.

Toukokuussa uuden albumin ja dokumenttisarjan julkaiseva Ed Sheeran, 32, on avautunut kehonkuvansa ongelmista tuoreessa Rolling Stonen haastattelussa. Hän kertoo, että popmaailmassa tapahtuva artistien keskinäinen vertailu sai hänet todella huonoon jamaan itsetuntonsa kanssa.

- Olen muutenkin itsetietoinen, mutta sitten tulen vielä alalle, jossa minua verrataan jokaiseen muuhun poptähteen. Tulin julkisuuteen One Directionin vanavedessä, ja mietin, miksi minulla ei ole sixpackia. Ehkä koska rakastan kebabia ja juon kaljaa, Sheeran sanoo.

Sheeran alkoi vertailla itseään myös niihin artisteihin, joiden kanssa hän teki yhteistyötä.

- Tein biisejä Justin Bieberin ja Shawn Mendesin kanssa. Heillä on upeat vartalot. Mietin, että miksi minä sitten olen niin… lihava, Sheeran sanoo.

Muusikko kertoo, että näiden ajatusten myötä hänelle kehittyi syömishäiriö. Hän huomasi samastuvansa brittiläiseen artistilegendaan Elton Johniin luettuaan tämän elämäkertakirjan.

- Päädyin tekemään samaa kuin hän, eli ahmimaan, ja se toistui myöhemmin. Minulla on todellinen syömisen ongelma. Olen varsinainen ahmija, Sheeran kertoo.

Mies kertoo Rolling Stonelle myös itsetuhoisista tuntemuksistaan sen jälkeen, kun hänen ystävänsä, tunnettu musiikkivaikuttaja ja DJ Jamal Edwards menehtyi viime vuonna. Hän paljastaa, että ystävänsä kuoleman jälkeen hän kärsi ajatuksista, ettei halunnut enää elää.

Lisää henkilökohtaisia paljastuksia on lupa odottaa Sheeranin tulevalta Disney+-dokumenttisarjalta The Sum of It All, joka julkaistaan 3. toukokuuta. Siitä kahden päivän päästä julkaistaan miehen viides studioalbumi -, eli Subtract.

Lue myös: Ed Sheeranista julkaistaan pian dokumenttisarja - keskittyy muusikon henkilökohtaisempaan puoleen

Lue myös: Ed Sheeranin tuleva albumi on aiempaa henkilökohtaisempi - levyllä kuuluvat viime vuosien vastoinkäymiset

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat