Kuva: AOP / EPA

Ed Sheeranista julkaistaan pian dokumenttisarja - keskittyy muusikon henkilökohtaisempaan puoleen

21.03.2023 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Dokumentti julkaistaan Disney+ -palvelussa.

Muusikko Ed Sheeran raottaa yksityiselämänsä verhoa Disney+ -suoratoistopalvelun uudessa dokumentissa.

Ed Sheeran: The Sum of It All -sarjassa esitetään ennennäkemättömiä haastatteluja ja avataan myös muusikon henkilökohtaisempaa puolta hittikappaleiden takana. 

Dokumentin toivotaan myös levittävän sanomaa, että kaikenlaisista taustoista on mahdollista ponnistaa kaikenlaisille urille.

"Tässä dokumenttisarjassa aiomme paljastaa Ed Sheeranista puolen, jota fanit eivät ole koskaan aiemmin nähneet. Olemme luoneet jotakin todella autenttista ja persoonallista, joka ei ainoastaan viihdytä yleisöä vaan myös inspiroi heitä unelmoimaan isosti ja toteuttamaan intohimojaan", kertoo Disneyn edustaja Ayo Davis tiedotteessa.

Myös Sheeran itse suhtautui projektiin avoimin mielin, vaikka on aiemmin pitänyt yksityiselämänsä visusti poissa julkisuudesta.

"Olen aina todella vartioinut henkilökohtaista ja yksityistä elämääni. Ainoa dokumentti, jonka olen koskaan tehnyt, on keskittynyt biisinkirjoittamiseeni. Disney lähestyi minua neliosaisella dokumentilla ja tuntui oikealta ajalta avata ovi ja päästää ihmiset sisään. Toivon, että ihmiset nauttivat siitä", Sheeran kuvailee tiedotteessa.

Dokumenttisarjan kaikki jaksot julkaistaan 3. toukokuuta Disney+ -palvelussa.

Lue myös: Ed Sheeranin tuleva albumi on aiempaa henkilökohtaisempi - levyllä kuuluvat viime vuosien vastoinkäymiset

Lue myös: Ellinoora muistelee häkellyttävää hetkeä, kun Ed Sheeran ehdotti yhteistyötä: "Hän oli ihan tosissaan"

Kilpailut

Uusimmat