Kuva: AOP

Gwyneth Paltrow luuli, että lasketteluonnettomuudessa oli jotain "perverssiä" - "Kuulin murahtavan äänen"

27.03.2023 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä on todistanut oikeudessa ja kertonut näkemyksensä onnettomuuden kulusta.

Näyttelijä ja hyvinvointiyrittäjä Gwyneth Paltrow, 50, on todistanut oikeudenkäynnissä, jossa selvitetään vuonna 2016 Utahissa tapahtunutta lasketteluonnettomuutta. 76-vuotias eläkeläinen Terry Sanderson on haastanut Paltrow’n oikeuteen ja sanoo kärsineensä Paltrow’n aiheuttamassa onnettomuudessa pysyviä fyysisiä vaurioita. Näyttelijä puolestaan kertoo, että törmäys laskettelurinteessä oli Sandersonin syy.

Paltrow todisti perjantaina oikeudessa ja kertoi oman näkemyksensä tapahtumien kulusta. Hänen mukaansa Sanderson laski häntä päin ja tämän seurauksena kaksikko kaatui rinteessä. Paltrow kertoi ihmetelleensä tilannetta ja kokeneensa oman henkilökohtaisen tilansa tulleen loukatuksi.

- Laskettelin ja kaksi suksea tuli omien suksieni väliin. Ne pakottivat jalkani erilleen, ja sitten tunsin kehon painautuvan minua vasten ja kuulin hyvin oudon, murahtavan äänen. Aivoni yrittivät tehdä selkoa siitä, mitä tapahtui. Mietin, onko tämä jokin käytännön pila. Tekeekö joku jotain perverssiä? Paltrow sanoi oikeudessa.

Paltrow kertoi menettäneensä malttinsa tapahtuneen jälkeen ja huutaneensa miehelle järkyttyneenä.

- Sanoin, että hiihdit suoraan päälleni ja hän pahoitteli.

Sandersonin näkemys tapahtumien kulusta on täysin erilainen. Hänen kanteensa mukaan Paltrow lasketteli hallitsemattomasti ja törmäsi häneen. Mies väittää saaneensa aivovamman ja murtaneensa neljä kylkiluuta törmäyksen seurauksena. Hän on kertonut myös henkisestä kärsimyksestä, joka tapauksesta on aiheutunut. Hänen mukaansa Paltrow pakeni törmäyspaikalta antamatta hänelle apua.

Sanderson on haastanut Oscar-voittajan oikeuteen noin 278 000 eurosta. Paltrow nosti vastakanteen ja pyytää tapauksessa yhtä dollaria ja oikeudenkäyntikulujen kattamista. Eläkeläismiehen odotetaan todistavan maanantaina oikeudessa.

Lue myös: Gwyneth Paltrow astui oikeuden eteen - eläkeläismies syyttää aivovamman tuottamisesta

Lue myös: Gwyneth Paltrow paljastaa oudoimman hyvinvointivillityksen, johon on hurahtanut - otsonia peräsuoleen

Lähde: The Guardian

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat