Kuva: AOP

Stranger Things -näyttelijä julkaisee esikoisromaaninsa tänä vuonna - aihe hyvin koskettava

27.03.2023 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kirja julkaistaan syyskuussa.

Stranger Things -hittisarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Millie Bobby Brown julkaisee tänä vuonna myös esikoisromaaninsa.

Brownin teos Nineteen Steps on historiallinen romaani, johon hän on hakenut innoitusta omasta suvustaan. Kirja julkaistaan 12. syyskuuta.

Brown itse kuvailee kirjan olevan hyvin henkilökohtainen, sillä hän kirjoittaa muun muassa isoäitinsä traagisista kokemuksista. Brownin isoäiti muun muassa selvisi Iso-Britannian pahimpana pidetystä siviili-iskusta toisessa maailmansodassa.

- Kasvoin kuunnellen hänen tarinoitaan sodan läpi elämisestä. Minulla on kunnia pitää hänen tarinansa elossa, Brown kuvailee päätöstään kirjan teemasta.

Kirjan vastaava kustannustoimittaja William Morrow kertoo, että teos koskettaa myös niitä, joilla aiheesta ei ole omakohtaisia kokemuksia.

- Se on samaan aikaan sydäntä lämmittävä ja sydäntäsärkevä. Romaani kuvailee sitä vahvuutta ja rohkeutta, jonka saamme perheeltämme, ystäviltämme ja yhteisöltämme. Olin uskomattoman liikuttunut romaanin keskiössä olevasta suuresta tragediasta sekä lumoutunut unohtumattomasta rakkauden kuvauksesta sodan aikana, Morrow kuvailee teosta.

Lue myös: Millie Bobby Brownia ei harmita Stranger Thingsin päättyminen - "Olen todellakin valmis lopettamaan"

Lue myös: Frendit-tähti Matthew Perry julkaisee muistelmateoksen - kertoo rohkeasti myös huumeaddiktiostaan

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat