Kuva: AOP

Frendit-tähti Matthew Perry julkaisee muistelmateoksen - kertoo rohkeasti myös huumeaddiktiostaan

29.10.2021 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kirjan on tarkoitus tulla julki ensi vuonna.

Frendit-tähti Matthew Perry, 52, aikoo julkaista muistelmateoksen, uutisoi muun muassa E Online. 

Kustantajan mukaan miehen kirja vie lukijansa kaikkien aikojen suosituimman sitcomin kulissien taakse sekä raottaa Perryn kamppailua huumeongelman kanssa. Muistelmateosta kuvaillaan itsetietoiseksi ja raadollisen rehelliseksi.

Kirja tulee varmasti olemaan monien Frendit-sarjan fanien hankintalistalla, sillä kyseessä on ensimmäinen sarjan päätähdistä, joka kirjan julkaisee. 

Vielä nimeämätön kirja on tarkoitus julkaista syksyllä 2022. 

Perry on taistellut pitkään huumeongelman kanssa. Se alkoi miehen kohdalla vuonna 1997, jolloin hänelle määrättiin Vicodinia vesiskootterionnettomuuden jälkeen. Koko yksityisen kamppailunsa ajan mies on kuitenkin tehnyt töitä. 

Fanien huoli miehen hyvinvoinnista nousi puheenaiheeksi myös taannoisessa Frendit-paluussa. 27. toukokuuta julkaistussa jaksossa sarjan tähdet istuivat alas muistelemaan menneitä. Moni kertoi sosiaalisessa mediassa huolestuneensa Perryn terveydentilasta tämän olemuksen vuoksi. Monien mukaan Perry vaikutti hämmentyneeltä ja hänen puheensa oli joidenkin mielestä epäselvää.

Jakson ohjannut Ben Winston kuitenkin vakuutti, että mies voi tällä hetkellä erittäin hyvin eikä kamppaile terveydentilansa kanssa. 

- Hän voi hyvin. Ihmiset vain voivat toisinaan olla todella epäystävällisiä. Rakastin tehdä töitä Perryn kanssa. Hän on loistava näyttelijä. Olen etuoikeutettu, kun sain olla mukana ja ohjata häntä tässä jaksossa, Winston sanoi. 

Samoihin ajatuksiin yhtyi omassa haastattelussaan myös tuottaja Kevin S. Bright.

- Ihmiset sanovat, mitä ihmiset sanovat. Minulla ei ole muuta sanottavaa kuin se, että oli hienoa nähdä hänet. Olen vakuuttunut siitä, että hän on kunnossa. Hän vaikutti voivan paremmin kuin silloin, kun viimeksi tapasimme. 

Lue myös: Frendien paluujakso herätti Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin tunteet - alkaako tästä odotettu rakkaustarina?

Lue myös: Frendit-tähdet reagoivat James Michael Tylerin kuolemaan - "Kiitos naurusta"

Lue myös: Frendit-tähdet päätyivät romanssihuhujen keskelle - nyt Jennifer Aniston kommentoi

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat