Kuva: AOP

Madonnan isoveljen kuolinsyy selvisi

03.04.2023 22:15 - Iiro Myllymäki

Anthony Ciccone menehtyi 66-vuotiaana helmikuussa.

Poptähti Madonnan, 64, isoveli Anthony Ciccone menehtyi 66-vuotiaana helmikuussa. Nyt miehen kuolinsyy on julkistettu.

TMZ-sivusto on saanut haltuunsa asiakirjat, joista käy ilmi, että kuolinsyynä oli hengitysvajauksen ja kurkkusyövän yhdistelmä. Asiakirjassa sanotaan, että Cicconen tupakointi oli vaikuttavana tekijänä miehen kuolemassa.

TMZ kertoo, että Cicconea hoidettiin hoitolaitoksessa Michiganissa. Julkaisun mukaan Ciccone vaati kaksi päivää ennen kuolemaansa, että hänet otetaan irti happi- ja ruokintalaitteistosta, vaikka hän tiesi tällä saattavan olla vakavat seuraukset. Julkaisu kertoo, että Madonna oli osaltaan maksamassa veljensä hoidosta.

Anthony Ciccone erkaantui vuosien saatossa muusta perheestään. Pahasti alkoholisoitunut mies eli monta vuotta kodittomana.

Madonna julkaisi veljensä muiston kunniaksi päivityksen Instagramin tarinoissaan. Popin kuningatar kiitti veljeään siitä, että tämä oli tutustuttanut hänet monien tärkeiden ihmisten työhön.

”Kiitos, että räjäytit mieleni nuorena tyttönä, kun esittelit minulle Charlie Parkerin, Miles Davisin, buddhalaisuuden, taolaisuuden, Charles Bukowskin, Richard Brautiganin, Jack Kerouacin ja laatikon ulkopuolelta laajasti ajattelemisen. Kylvit monta tärkeää siementä”, Madonna kirjoitti.

Lue myös: Madonna reagoi veljensä kuolemaan kauniilla päivityksellä - "Räjäytit mieleni"

Lue myös: Madonnan veli Anthony Ciccone on kuollut

Lähteet: TMZ, Metro

Kilpailut

Uusimmat