Kuva: AOP / Tomi Natri

Sampo Kaulanen myi kuuluisan kauppansa - "Aika jännä, metkaa touhua"

03.04.2023 15:15 - Iiro Myllymäki

Sampo Kaulanen kertoo myyneensä Jounin Kaupan Kesko Oyj:lle.

Tv:stä tuttu kauppias Sampo Kaulanen kertoo Instagram-julkaisussa, että on myynyt kauppansa. Mies on pyörittänyt Jounin Kauppa -nimistä K-Marketia Kolarin Äkäslompolossa. Hän kertoo myyneensä kaupan liiketoiminnan, rakennukset ja maa-alueet Kesko Oyj:lle. Allekirjoitus on tehty tänään maanantaina 3. huhtikuuta.

Kaulanen kertoo, että kauppa astuu voimaan huhtikuun viimeisenä päivänä, eli uusi kauppias aloittaa Jounin Kaupan luotsaamisen toukokuun 1. päivä.

”Työntekijät siirtyvät vanhoina tekijöinä uudelle kauppiaalle ja kiinteistöä koskevat sopimukset (vuokralaiset yms. siirtyvät Keskolle). Kiitoksia kaikille jo tässä vaiheessa!” Kaulanen kirjoittaa päivityksessä.

Videolla mies puhuu tuntemuksistaan hieman lisää.

- Aika jännä, metkaa touhua. Varmaan tulee fiiliksiä vähän myöhemmin kerrottua lisää, mutta tämä oli nyt tällainen tiedotusluontoinen asia, Kaulanen sanoo.

Jos upotus ei näy, näet videon täältä.

Kaulanen ei päivityksessään kerro vielä enempää tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Sampo Kaulanen on Jounin Kaupan perustaneen Jouni Kaulasen pojanpoika. Sampo Kaulanen otti kaupan haltuunsa vuonna 2008. Kesko kertoo tiedotteessaan, että uudet kauppiaat ovat Linda ja Janne Vuollo. Jounin Kauppa on heidän kolmas kauppansa, ja he ovat aiemmin toimineet K-kauppiaina Merikarvialla Satakunnassa.

Kaulanen on nähty tv:ssä muun muassa Diili- ja Selviytyjät Suomi -ohjelmissa. Tällä hetkellä hän esiintyy Farmi Suomessa. Hänen ja vaimo Minttu Murphy-Kaulasen elämää on seurattu tosi-tv-sarjassa Lapin Sampo ja kauppiaan rouva.

Lue myös: Sampo Kaulanen muisteli osallistumistaan Selviytyjät-ohjelmaan: "Palautuminen vei pari kuukautta"

Lue myös: Sampo ja Minttu Kaulanen viettävät hääpäivää - suhteen alussa tehdyt "lupaukset" eivät enää päde

Artikkelia päivitetty 3.4. klo 15.20: Lisätty tieto uusista kauppiaista.

Kilpailut

Uusimmat