Kuva: AOP

Sampo Kaulanen muisteli osallistumistaan Selviytyjät-ohjelmaan: "Palautuminen vei pari kuukautta"

19.07.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kaulanen osallistui jättisuosittuun ohjelmaan neljä vuotta sitten.

Neljä vuotta sitten Jounin kaupasta tuttu yrittäjä Sampo Kaulanen oli osallistunut jättisuosittuun Selviytyjät-ohjelmaan. Sarjassa ryhmä ihmisiä yrittävät selviytyä luonnon armoilla ja kilpailla samalla erilaisissa vaativissa tehtävissä.

Kaulanen kertoi vastikään Instagram-sivullaan, että palautuminen ohjelman kuvauksista oli vienyt jopa muutaman kuukauden.

"Tasan neljävuotta sitten palauduin viidakosta. Naama karvoja täynnä ja roppa täynnä mustelmia", Kaulanen kirjoitti.

"Palautuminen tuosta reissusta otti parikuukautta. Särki jokaista niveltä, ötökänpuremat märki todella kauan. Silti yksi parhaista reissuista! Kiitos!" mies jatkoi.

Myös Salatut elämät -sarjasta tuttu Kerttu Rissanen muisteli kesän alussa sosiaalisessa mediassa, kuinka ohjelman kuvaukset olivat olleet hyvin rankat. Voit lukea lisää täältä.

Näet Kaulasen julkaisun alta tai tästä. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta

Sampo Kaulanen on naimisissa Minttu Kaulasen kanssa. Aviopari muisteli keväällä 2020 Vappu ja Marja Live -ohjelmassa, kuinka he tapasivat Diili-ohjelman kuvauksissa vuonna 2010.

- Mulla oli silloin vaikeat ajat ja olin viikon bilettänyt ennen kuvauksia. Kun piti alkaa alkutunnaria tekemään, niin mietin, että mikäs tumma ja nätti tyttö se siellä on. Yritin sitten vikitellä häntä, Sampo Kaulanen nauroi. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Sampo ja Minttu Kaulanen viettävät hääpäivää - suhteen alussa tehdyt "lupaukset" eivät enää päde

Lue myös: Kerttu Rissanen julkaisi kuvan kehostaan Selviytyjät-kuvausten jälkeen - "Ei tavoitevartaloni"

Kilpailut

Uusimmat