Kuva: AOP

Chester Benningtonin kuolemasta on levinnyt salaliittoteorioita - laulajan poika jyrähti

05.04.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Tämä on paskanjauhamista, Tyler Lee Bennington muun muassa sanoo.

Linkin Park -solisti Chester Bennington menehtyi vain 40 vuoden iässä heinäkuussa 2017.

Bennington teki itsemurhan ja hän kärsi pitkään masennuksesta.

Benningtonin poika Tyler Lee Bennington, 17, on viime aikoina käyttänyt TikTokia siihen, että hän haluaa tuoda esille tietoa masennuksesta ja muista mielenterveyongelmista. Vastikään hän jakoi myös isästään kuvan ja kirjoitti, että mielenterveys on yhtä tärkeä asia kuin kaikki muutkin. 

Benningtonin kuolemasta on levinnyt erilaisia salaliittoteorioita ja eräs käyttä kirjoitti siitä Tyler Leelle. Monet esimerkiksi ovat uskoneet, että Bennington ei tehnyt itsemurhaa. 

"Isäsi ei tappanut itseään. Hänellä meni hyvin ja he eivät pitäneet hänestä", kirjoitus kuului.

Tyler otti kantaa kirjoitukseen.

- Tämä on paskanjauhamista. En halua käsitellä näitä sivullani. Tämä ihminen blokataan. Olen lapsi ja on asiatonta kommentoida tuollaista minulle tai kenellekään muulle.

- Tuollaisista teorioista ei ole todisteita ja niillä halutaan vain sensationalisoida asiaa, joka on todella traaginen. En siedä tällaista kohtelua minua tai perhettäni kohtaan. 

Linkin Park on myynyt maailmanlaajuisesti arvioiden mukaan 70-100 miljonaa albumia. Yhtyeen ura ampaisi valtavaan nousuun jo heti Hybrid Theory -esikoislevyn myötä, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta. 

Näet Tyler Leen videon alta tai täältä.

@thetylerbennington Replying to @thoughtprovokingwisdom I will not tolerate this kind of behavior about me, my family, or any fan on my page. It pains me to know that there are still people in the world who listen to this sttention seeking slander. This is the only video i will post like this, for any other comments like this, I reserve the right to movk and ridicule you back before blocking you. Thank you to everyone who has left supportive and kind comments. You are truly kind people. #mentalhealthmatters #fuckdepression #makechesterproud #suicidepreventionawarenes ♬ original sound - Tyler Bennington

Mikäli sinä, läheisesi tai tuttavasi kokee itsetuhoisia ajatuksia, niin löydät apua helposti muun muassa Mieli ry:n ja Mielenterveyden keskusliiton sivuilta tai Valtakunnallisesta kriisipuhelimesta, joka palvelee 24/7: 09 2525 0111.

Lue myös: Vihasiko Chester Bennington Linkin Parkin hittikappaletta? Bänditoveri kertoo

Lue myös: Linkin Park julkaisi ennenkuulemattoman kappaleen - laulajana edesmennyt Chester Bennington

Lue myös: Blind Channelia verrataan toistuvasti Linkin Parkiin - nyt jenkkiyhtyeen tähti täräytti näkemyksensä

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat