Kuva: All Over Press

Khloé Kardashian vahvisti olevansa sinkku - vitsaili osallistuvansa Netflixin deittiohjelmaan

23.04.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

"Mitä mieltä olisitte?" Kardashian pohti ja sai paljon myöntäviä vastauksia.

Khloé Kardashianin, 38, on epäilty palanneen yhteen ex-miehensä Tristan Thompsonin, 32, kanssa. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Kardashian vahvisti vastikään sosiaalisessa mediassa olevansa sinkku. Samalla nainen pohti, että voisi osallistua Netflixin jättisuosittuun Love is Blind -deittailuohjelmaan.

"Muutama meistä Kardashian-siskoista voisi osallistua Love Is Blindiin? Mitä mieltä olisitte?" Kardashian pohti ja sai paljon myöntäviä vastauksia. 

Ohjelmassa henkilöt juttelevat toistensa kanssa eri huoneissa mikrofonien välityksellä ja tekevät keskustelujen kautta päätöksen, kenen kanssa he haluavat jatkaa tulevaisuudessa. 

Thompsonin ja Kardashianin suhde oli runsaasti julkisuudessa, kun joulukuussa 2021 julkisuuteen levisi tieto, että Thompson oli saanut lapsen toisen naisen kanssa seurustellessaan Kardashianin kanssa. 

Viime syyskuussa entisen pariskunnan lähipiiristä kerrottiin, etteivät Kardashian ja Thompson ole puheväleissä, mutta lopulta heidät nähtiin usein viettämässä aikaa yhdessä. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta. 

Lue myös: Khloé Kardashian antaa vihiä pienokaisensa nimestä - paljasti nimen ensimmäisen kirjaimen

Lue myös: Khloé Kardashian jakoi ensimmäisen kasvokuvan vauvastaan - kuvassa myös ex-puoliso Tristan Thompson

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat