Kuva: AOP

Mitä tapahtuu Kardashian-Jennereiden juhlissa nähdyille valtaville kukka-asetelmille? Kourtney Kardashian kertoo

24.04.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-perheen juhlissa on totuttu näkemään näyttäviä koristeita ja yllin kyllin ruokaa, ylijääneiden juhlatarpeiden kohtalo on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa.

Tosi-tv-perhe Kardashian-Jennereiden juhlissa on totuttu näkemään toinen toistaan näyttävämpiä kukka-asetelmia, hulppeita koristeita ja runsaita tarjoiluja. Mutta mitä juhlista ylijääneille koristeille ja ruoalle tapahtuu? 

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 44, vietti hiljattain syntymäpäiviään näyttävien koristelujen kera, joka sai osan faneista pohtimaan koristeiden juhlien jälkeistä kohtaloa. 

"Mitä luulette kukka-asetelmille tapahtuvan sen jälkeen, kun he ovat katselleet niitä?", eräs kommentoija pohtii Kardashianin Instagram-julkaisun kommenttiosiossa. 

"Lahjoitamme ne lastensairaalalle", tosi-tv-tähti vastaa epäilyksiin. 

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samanlaisen vastauksen antoi Kardashianin sisko Khloé Kardashian vuonna 2019, kun aihe nousi esiin Twitterissä. 

"Koristeet ovat usein vuokrattuja, mutta henkilökohtaisille koristeille minulla on varasto, jossa säilytän niitä myöhempää käyttöä varten. Ylijääneet ruoat menevät hyväntekeväisyyteen, joko ruoka-apuun tai kirkolle. Joissain tapauksissa ruoat menevät johonkin muuhun kohteeseen, se riippuu tilanteesta", Khloe valotti Twitterissä. 

Lue myös: Kourtney Kardashian sai Travis Barkerilta hulppean lahjan - 150 000 euron arvoinen piirustus

Lue myös: Kylie Jenner täytti vuosia - jakoi videon juhlapäivän vietostaan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat