Kuva: AOP

Sofia Richie meni naimisiin - esittelee upeaa häälookia somessa

24.04.2023 16:15 - Iiro Myllymäki

Sofia Richie on mennyt naimisiin Elliot Graingen kanssa.

Malli Sofia Richie, 24, on mennyt naimisiin levy-yhtiövaikuttaja Elliot Graingen, 29, kanssa. Muusikko Lionel Richien tytär meni naimisiin hulppeassa hääseremoniassa Etelä-Ranskassa Antibesin kaupungissa.

Voguen somevideolla nähdään, millaisessa hääpuvussa Richie on sanonut ”tahdon” rakkaalleen. Videolla nähdään Richie kauniisti kirjaillussa häämekossaan ja hunnussaan. Video on kuvattu muutamaa viikkoa ennen häitä puvun sovituksessa.

- Olen niin innoissani naimisiinmenosta, koska pääsen naimisiin juuri Elliotin kanssa. Tiedän, että se kuulostaa imelältä, mutta hän on unelmieni mies, Richie sanoo videolla.

Videon pääsee katsomaan alta tai tämän linkin takaa.

Voguen mukaan Richiellä oli hääviikonlopun yllään kolme eri Chanelin luomaa mekkoa.

Sofian isosisko Nicole Richie, 41, on jakanut omalla Instagram-tilillään kauniin yhteiskuvan itsestään morsiamen kanssa.

”Rakastan sinua enemmän kuin mitään”, Nicole kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvassa hän pitelee pikkusiskonsa häämekon laahusta. Kuvan pääsee katsomaan alta. Jos se ei näy, voit katsoa julkaisun tästä linkistä.

USA Todayn mukaan häissä olivat vieraina muun muassa näyttelijä Cameron Diaz kitaristipuolisonsa Benji Maddenin kanssa sekä viime vuonna naimisiin menneet Paris Hilton ja Carter Reum.

Sofia Richie kertoi kihlautumisestaan Elliot Graingen kanssa huhtikuussa 2022. Pari on pitänyt suhteensa melko yksityisenä. Pariskunta julkisti suhteensa sosiaalisen median päivityksellä huhtikuussa 2021. Richie on seurustellut aiemmin muun muassa Scott Disickin kanssa. Disick tunnetaan Kourtney Kardashianin ex-miehenä ja lasten isänä, ja hänet on nähty suositussa Keeping up with the Kardashians -sarjassa.

Graingen isä on musiikkimoguli, Universal Music Groupin toimitusjohtaja Lucian Grainge.

Lue myös: Lionel Richie on innoissaan Sofia Richien uudesta suhteesta - "Hän ei voisi olla onnellisempi"

Lue myös: Sofia Richie deittailee musiikkimogulin poikaa - ensimmäinen yhteiskuva julki

Lähteet: USA Today, People, People

Kilpailut

Uusimmat