Kuva: AOP

Lionel Richie on innoissaan Sofia Richien uudesta suhteesta - "Hän ei voisi olla onnellisempi"

22.04.2021 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sofia Richien poikaystävä on tunnetun musiikkimogulin poika.

Scott Disick, 37, ja Sofia Richie, 22, erosivat keväällä 2020.  Disick haki ensin hoitoa "tunteisiin liittyviin ongelmiinsa" ja lopulta kaksikko teki päätöksen teiden erkanemisesta.

Viime kuussa selvisi, että Richie on löytännyt rinnalleen nyt uuden miehen. Richien poikaystävä on Elliot Grainge, 10k Projects -nimisen musiikkiyhtiön perustaja. Craingen isä on Lucian Grainge, joka on järkälemäisen levy-yhtiön Universal Musicin toimitusjohtaja. 

Sofia Richien isä on tunnettu laulaja Lionel Richie, joka on ollut tyttärensä uudesta suhteesta varsin innoissaan. Lionel Richie on nimittäin levyttänyt useita albumeita Universal Musicille ja tuntee hyvin Lucian Graingen.

- Sofia ja Elliot ovat luoneet vahvan luottamuksen. Heidän isänsä ovat todella läheisiä, joten Sofia ja Elliot ovat myös tunteneet toisensa pitkään. Lionel ei voisi olla suhteesta onnellisempi, lähde paljasti Hollywood Life -lehdelle.

Lionel Richien tunnettuja hittejä ovat muun muassa Hello ja All Night Long (All Night). Hän on myynyt urallaan yli 100 miljoonaa albumia.

Lionel Richie muistetaan myös American Idol -ohjelman tuomarina.

Lionel Richie. (kuva: AOP)

Lue myös: "Joko minä tai Kourtney" - Scott Disick joutui painostuksen kohteeksi eksänsä toimesta

Lue myös: Sofia Richie deittailee musiikkimogulin poikaa - ensimmäinen yhteiskuva julki

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat