Kuva: AOP

Scarlett Johansson ei enää palaa tunnettuun rooliinsa - "Se luku on suljettu"

25.04.2023 22:15 - Iiro Myllymäki

Scarlett Johansson lopettaa Musta Leski -hahmon näyttelemisen Marvel-elokuvissa.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Scarlett Johansson, 38, ei aio enää näytellä Musta Leski -hahmoa. Nainen on nähty kyseisessä roolissa yhdeksässä Marvelin elokuvassa. Näistä viimeisin oli hahmolle omistettu Black Widow -elokuva vuonna 2021.

Johansson kertoo tuntemuksistaan Gwyneth Paltrow’n vetämässä The Goop Podcast -ohjelmassa.

- Se riitti minulle. Se luku on suljettu. Tein kaiken, mitä minun pitikin tehdä. On ainutlaatuinen kokemus esittää samaa hahmoa uudestaan ja uudestaan yli vuosikymmenen ajan, Johansson sanoo.

Scarlett Johansson Black Widow -elokuvassa (kuva: AOP)

Hän alkoi esittää hahmoa Marvel-leffoissa vuonna 2010 Iron Man 2 -elokuvassa. Musta Leski on nähty muun muassa Avengers- ja Captain America -elokuvissa.

Myös Paltrow sanoo podcast-jaksossa, ettei hänkään välttämättä enää palaa Marvelin elokuviin. Johansson ja Paltrow näyttelivät yhdessä Iron Man 2 -elokuvassa.

Black Widow -elokuvan ympärillä oli kohua, sillä Johansson haastoi Disneyn oikeuteen sopimusrikkomuksesta elokuvan levityksen tiimoilta. Hänen mukaansa hänen sopimuksessaan luki, että elokuva julkaistaisiin vain elokuvateattereissa, mutta se laitettiinkin samanaikaisesti teatterilevitykseen ja Disney+-striimauspalveluun. Tuolloin kerrottiin, että Johanssonin tulot roolisuorituksesta olivat osin sidoksissa elokuvateattereiden lipunmyyntiin. Disney vastasi, että Johanssonille oli maksettu roolisuorituksesta yli 18 miljoonaa euroa.

Lopulta kiista saatiin sovittua, mutta sopimuksen yksityiskohtia ei ole julkistettu.

- Olen iloinen, että olemme saaneet sovittua erimielisyytemme Disneyn kanssa. Olen erittäin ylpeä yhteistyöstämme vuosien aikana ja olen nauttinut luovasta suhteestani koko tiimin kanssa, Johansson kommentoi tuolloin.

Lue myös: Scarlett Johansson puhuu ex-puolisostaan Ryan Reynoldsista - "Hän on hyvä tyyppi"

Lue myös: Scarlett Johansson kertoo, kuinka nimesi lapsensa - "Me vain yhdistimme kirjaimia keskenään"

Lähteet: Insider, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat