Kuva: AOP

Scarlett Johansson ja Disney pääsivät yhteisymmärrykseen oikeuskohun jälkeen

03.10.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Heinäkuussa Johansson ilmoitti, että haastaa The Walt Disney Companyn oikeuteen sopimusrikkomuksesta. Nyt osapuolet ovat löytäneet sovun.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 36, haastoi heinäkuussa The Walt Disney Companyn oikeuteen sopimusrikkomuksesta, mutta nyt kanne on vedetty pois ja osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen.

Asia juonsi juurensa siihen, kun Johanssonin mukaan Disneyn päätös levittää Black Widow -elokuvaa oli vaikuttanut valtavasti näyttelijän tuloihin ja kyse oli miljoonista dollareista.

Johanssonin tulot olivat nimittäin sidottu osin elokuvateattereiden lipputuloihin, mutta Disney jakoi elokuvan myös Disney+-palvelussa, mikä vaikutti valtavasti elokuvateatterimenestykseen.

- Haaste laitettiin alulle, koska Disney on päättänyt rikkoa Scarlettin sopimusta. He ovat muutenkin siirtäneet tuloja niin, että ne tulevat yhä enemmän Disney+-palvelusta, jolloin näyttelijät ja muut yhteistyökumppanit eivät mahdu yhtälöön, Johanssonin agentti kommentoi elokuussa.

Unilad-verkkosivuston mukaan Disney ja Johansson ovat nyt löytäneet sovun.

- Olen iloinen, että olemme ratkaisseet erimielisyytemme. Olen äärimmäisen ylpeä kaikesta yhteistyöstä ja olen nauttinut työskentelystä luovassa ympäristössä. Odotan innolla tulevaisuutta, Johansson kommentoi.

Myös Disney Studios Content -yhtiön toimitusjohtaja Alan Bergman on tyytyväinen lopputulokseen.

- Me arvostamme hänen sitoutumistaan Marvel-universumiin ja odotamme, että työskentelemme myös jatkossa useiden projektien parissa.

Black Widow, eli Natasha Romanoff, on Scarlett Johanssonin esittämä supersankari, joka on tuttu oman leffan lisäksi Avengers-elokuvasarjasta.

Uuden Black Widow -elokuvan trailerin näet alta tai tästä.

Lue myös: Scarlett Johanssonin agentti ottaa kantaa Disney-kohuun - "Aivan kuin Scarlettin täytyisi hävetä"

Lue myös: Scarlett Johansson haastoi Disneyn oikeuteen - elokuvayhtiö pitää haastetta "surullisena"

Lähde: Unilad

Uusimmat