Kuva: AOP

Artisti Doja Cat paljastaa olleensa "todella sairas" päivänä, jolloin kohautti punaisessa kristalliasussa

25.04.2023 16:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Samaan aikaan kun Doja Cat nautti punaisessa kristalliasussa muotimaailman huomiosta, kärsi hän vakavista vatsaoireista.

Artisti Doja Cat, 27, saapui tämän vuoden tammikuussa Schiaparellin muotinäytökseen Pariisin Haute Couture -muotiviikoilla näyttävässä asussa. Hänen ihons oli maalattu päästä varpaisiin punaisella ja koristeltu Swarovski-kristalleilla. Yhteensä kristalleja asussa oli yli 30 000 kappaletta. Asu vaati lukuisia työtunteja, sillä jokainen kristalli aseteltiin yksitellen artistin päälle.

Doja Cat paljastaakin tuoreessa haastattelussa L’Officiel-lehdelle, ettei asun luominen ollut helppo prosessi. Hän kuvailee haastattelussa olleensa silloin "todella sairas".

(kuva: AOP)

– Stylistini Brett Alan Nelson ja minä tahdoimme tehdä muotiviikoille jotain todella suurta. Rakastan Schiaparellia, joten aina kun Brett ehdottaa kyseistä muotitaloa, olen sataprosenttisesti mukana, kertoo Doja Cat haastattelussa.

Doja Cat kertoo matkanneensa Pariisiin ja nauttineensa muotiviikoista. Tilanne muuttui kuitenkin juuri ennen punaisen asun luomista.

– En tajunnut, että minun piti herätä jo neljältä aamulla, jotta ehdin ajoissa paikalle. Pääsimme perille, mutta tajusin istuessani tuoliin minulla olevan gastroenteriitti. Olin siis tullut todella sairaaksi.

(kuva: AOP)

Gastroenteriitti on suolistotulehdus. Artistin vatsa tuli todella kipeäksi siinä hetkessä. Hän kuitenkin kiittelee haastattelussa tiimiään ja kuvailee heidän olleen tilanteessa ymmärtäväisiä, herkkiä ja ystävällisiä.

– En ole koskaan tuntenut yhtä pahaa kipua – ja yhtenä elämäni tärkeimmistä päivistä.

Samalla kun artisti yritti selvitä kivuista, kiinnitti neljä ihmistä häneen kristalleja.

– Tiimi aloitti asun punaisella maalikerroksella ja sitten liimakerroksella. Seuraavaksi päälle ripoteltiin glitteriä. Ja sitten aseteltiin kristallit.

Vaikka kokemus kuulostaa hurjalta, kokee Doja Cat sen olleen kaiken sen arvoista.

Lue myös: Doja Cat ajoi kulmakarvansa pois - rohkenisitko itse testata laulajan villiä tyyliä?

Lue myös: Doja Cat joutui kritiikin kohteeksi kerrottuaan plastiikkakirurgisista pisteistään - 'Syö pierujani'

Lähde: L'Officiel

Kilpailut

Uusimmat