Kuva: AOP

Daniel Radcliffesta tuli isä! Paparazzikuvat paljastivat ilouutisen

25.04.2023 17:15 - Iiro Myllymäki

Daniel Radcliffe on kuvattu työntämässä lastenrattaita.

Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffesta, 33, on tullut isä. Daily Mail kertoo, että Radcliffe on nähty työntämässä lastenrattaita New Yorkissa maanantaina yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa Erin Darken, 38, kanssa.

Daily Mailin julkaisemissa kuvissa ja videolla näkyy, että Radcliffe työntää pienokaista sinisissä lastenvaunuissa. Pariskunta ei ole vielä kommentoinut lapsen syntymää julkisesti.

Radcliffen edustaja vahvisti maaliskuun lopussa, että pariskunta odottaa ensimmäistä lastaan. Pari on ollut yhdessä yli vuosikymmenen ajan. He alkoivat tapailla toisiaan oltuaan vastanäyttelijöinä vuoden 2013 Kill Your Darlings -elokuvassa. Radcliffe ja Darke ovat pitäneet suhteensa yksityisenä.

Radcliffe nousi maailmanmaineeseen esittämällä J.K. Rowlingin kirjoista tuttua velhopoikaa kirjoihin perustuvissa elokuvissa. Radcliffe esiintyi Harry Potterina yhteensä kahdeksassa elokuvassa vuosina 2001–2011. Ensimmäisen elokuvan aikaan Radcliffe oli vasta 11-vuotias.

Radcliffe puhui hieman yksityiselämästään Darken kanssa viime vuonna antamassaan haastattelussa.

- Minulla on oikein mukava elämä. Olen ollut tyttöystäväni kanssa noin vuosikymmenen ajan. Me olemme hyvin onnellisia, Radcliffe sanoi.

Lue myös: Harry Potter -tähdet riitelivät valtavasti elokuvasarjan kuvauksissa - "Olimme puhumatta toisillemme"

Lue myös: Daniel Radcliffe kiistää Marvel-huhut - "Minun pitäisi pitää suuni kiinni"

Lähteet: Daily Mail, Independent

Kilpailut

Uusimmat