Kuva: Emmi Moilanen

Kape Aihinen kertoo Viiden jälkeen -ohjelmassa avaavansa uuden ravintolan: "Fantastinen liiketila"

28.04.2023 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Aihinen toivoo ravintolan avattavan tänä vuonna.

Kokki Kari "Kape" Aihinen kertoo MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa, että hänen uuden ravintolansa avaamista valmistellaan parhaillaan.

Helsinkiin suunnitellun ravintolan avaamista tähdätään tapahtuvaksi vielä tämän vuoden puolella.

- Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin suurin intohimo on uusi oma ravintola Helsinkiin. Tulin juuri työmaakokouksesta, ja meillä on koodinimi ravintola 23. Tarkoittaa sitä, että toivon mukaan avataan tämän vuoden puolella, Aihinen kuvailee Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa.

Aihinen kuvailee haaveilleensa uuden ravintolan perustamisesta jo pidemmän aikaa. Lisäksi yritykselle löytyi juuri tarpeisiin sopiva liiketila. 

- Yhteiskumppani Olli Kolun kanssa mietittiin, että kerran vielä tehdään oma ravintola Helsinkiin, ja löydettiin fantastinen liiketila. Se on ehkä eniten semmoinen, mikä nyt sydämessä pulppuaa, Aihinen jatkaa.

Aihinen ei kommentoi sen enempää, minkä tyyppisestä ravintolasta on kyse, mutta pohtii yleisellä tasolla, että vallalla voi tällä hetkellä olla mutkattomampi ruokatrendi.

- Ehkä fine diningin pikkupikkupiperrys ei ole niin trendikästä. Ruoan nykyisellä hinnalla voisin väittää, että ihmiset haluavat kumminkin sitä ruokaa lautaselle, Aihinen miettii.

Ravintolan tarkempaa sijaintia tai lopullista nimeä ei ole vielä tiedotettu julkisuuteen.

Lue myös: Koko Suomen parhaat ravintolat listattiin - ykköspaikkaa pitää sama yritys vuodesta toiseen

Lue myös: Julkisuudesta tuttu huippukokki Tomi Björck sulkee ravintolansa yllättäen: "Raskain mielin"

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat