Kuva: AOP

Prinssi Williamin kerrottaan suunnittelevan jo omia kruunajaisiaan - eivät tule olemaan samanlaiset kuin isällään

16.05.2023 14:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Prinssi William ja Kate Middleton suunnittelevat modernisoivansa tulevat kruunajaisensa.

Charles III:n kruunajaisista on kulunut vain tovi. Nyt nimetön lähde on kertonut The Sunday Times -lehdelle, että prinssi William ja Kate Middleton suunnittelevansa jo omia kruunajaisiaan. Prinssi William, Walesin prinssi on Britannian kuninkaan Charles III:n ja edesmenneen Walesin prinsessa Dianan vanhin poika. Kruununperimysjärjestyksessä prinssi William on ensimmäisenä. 

Lähde kertoo Timesille uskovansa prinssi Willaimin kruunajaisten olevan tulevaisuudessa modernit sekä näyttävän että tuntuvan erilaisilta – olivat ne sitten 20 vuoden kuluttua tai milloin vain. Kuningas Charles on tällä hetkellä 74-vuotias. Kuningatar Elisabeth II kuoli viime vuonna 96-vuotiaana. William on tällä hetkellä 40-vuotias, mikä tarkoittaa, että hänet kruunataan todennäköisesti hieman aikaisemmin kuin isänsä. 

Lähteen mukaan William aikoo modernisoida kruunajaisseremoniansa ja tehdä siitä relevantimman nykyistä Britanniaa kohtaan. Prinssi William ja Kate Middleton ovat jo nyt etsineet tapoja tehdä asioita omalla tavallaan. Kuningatar Elisabetin kuoltua he ovat alkaneet osoittamaan pieniä julkisia hellyydenosoituksia julkisissa tilaisuuksissa. Lisäksi Middleton on valinnut rohkeampia värejä ylleen, kuten pääsiäissunnuntain punainen kynsilakka, joka rikkoi epävirallista kuninkaallista protokollaa. Middleton poikkesi myös normaalista valitessaan kruunajaisiin kukkakruunun tiaran sijaan. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Huomasitko? Jill Bidenin ja Finnegan Bidenin asuihin oli piilotettu voimakas viesti kruunajaisissa

Lue myös: Näyttäviä hattuja ja leinikinkeltaista - tältä näyttivät kruunajaisten arvovieraiden juhlatyylit

Lue myös: Kate Middletonin asu kruunajaiskonsertissa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta - loisti silmäänpistävässä jakkupuvussa

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat