Kuva: SHUTTERSTOCK

Kate Middletonin asu kruunajaiskonsertissa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta - loisti silmäänpistävässä jakkupuvussa

08.05.2023 11:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Uskallamme ennustaa, että punaiset jakkupuvut viedään kohta käsistä.

Walesin prinsessa Kate Middletonin, 41, klassisen eleganttia tyyliä seurataan herkeämättä ympäri maailman. Viikonloppuna Middletonin tyylitajua oli tarjolla runsain mitoin, kun kuningas Charles ja kuningatar Camilla kruunattiin virallisesti Britannian uusiksi hallitsijoiksi. Kruunajaiset järjestettiin Lontoon Westminister Abbeyssä.

Middleton tarjoili kruunajaisviikonloppuna asujen muodossa pettämättömän kolmen suoran: terälehtikruunu, vaaleansininen jakku tennareilla sekä punainen voimakas jakkupuku.

Kruunajaisissa Middleton hurmasi ihmiset terälehtiä muistuttavalla kruunulla. Viehätysvoimaa lisäsi se, että prinsessa Charlotella oli samanmoinen.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kruunajaishuumaa jatkui perinteisellä yhteislounaalla, joille britit kokoontuivat eri puolille kaupunkia. Big Lunch -tapahtumaan Middleton puki vaaleansinisen jakun ja Veja-tennarit.

(kuva: AOP)

Middleton jätti asuissaan parhaan viimeiseksi ja vei asullaan voimapukeutumisen uudelle tasolle. Kruunajaiskonsertissa Windsorin linnalla Middleton puki Alexander McQueenin punaisen skarpin jakkupuvun. Jakussa oli ryhdikkäät hartiat sekä epäsymmetrinen alaosa.

Asu ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, ja jos vanhat merkkit pitävät paikkansa, myydään punaiset jakkupuvut Middletonin innoittamana loppuun. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Näyttikö Nicole Kidmanin Met-gaalan asu tutulta? Kyseinen asu nähtiin mainoksessa 19 vuotta sitten

Lue myös: Zendaya sykähdytti punaisella matolla - Versacen vintagemekko oli kuin tähdelle tehty

Lue myös: Game of Thrones -tähti Sophie Turner säväytti kukkahaalarissa ja kevään trenditakissa

Kilpailut

Uusimmat