Kuva: AOP

Renny Harlin palaa haielokuvien pariin - tuotannossa mukana Kiss-legenda

16.05.2023 19:15 - Elsa Silvan

Kiss-yhtyeen Gene Simmons aikoo tehdä jännityselokuvan, jonka ohjaa Renny Harlin.

Kiss-yhtyeen keulahahmo Gene Simmons, 73, on ryhtynyt elokuvatuottajaksi ja on perustanut Arclight Filmsin tuottaja Gary Hamiltonin kanssa yhtiön Simmons/Hamilton Prods. Yhtiön elokuvat keskittyvät toimintaan ja trillereihin sekä maailmanlaajuisesti helposti leviäviin genreihin. Heidän tavoitteenaan on tuottaa 25 elokuvaa viiden vuoden aikana.

Yhtiön ensimmäinen elokuva Deep Water on suunnitteilla ja sen ohjaa suomalainen Renny Harlin, 64. Harlin kertoo Variety-lehdelle, että on innoissaan tulevasta projektista.

- Suurimmat menestykseni olen saanut, kun olen työskennellyt lentokoneiden ja haiden parissa, Harlin kertoo viitaten elokuviinsa Deep Blue See ja Die Hard 2.

- Niiden yhdistäminen toimintatrillerissä on kuin unelma. Aion viedä katsojat pelottavimmalle lentomatkalle, Harlin lupailee Variety-lehdelle.

Elokuva kertoo lentokonematkasta Los Angelesista Shanghaihin, jolloin kone joutuu tekemään äkkilaskun mereen, joka on täynnä haita. Elokuvaa aletaan tekemään tämän vuoden lopussa, eikä näyttelijöitä ole vielä kerrottu.

Simmons ja Hamilton ovat Harlinin mukaan ohjaajan vanhoja ystäviä. Harlinin viimeisin projekti on kauhuelokuva The Stangers.

Renny Harlin on jakanut uutisen myös Instagram-tililleen. Näen julkaisun alta tai tästä.

Lue myös: Gene Simmons sanoo, että rock on kuollut - Kiss kuitenkin tekee "enemmän rahaa kuin koskaan"

Lue myös: Renny Harlin otti perheensä mukaan kauhuelokuvan kuvauksiin - suloinen perhekuva julki

Lue myös: Nicolas Cage ei halunnut Renny Harlinia supersankarielokuvan ohjaajaksi

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat