Kuva: AOP

Nick Cannonilla on 12 lasta kuuden eri naisen kanssa - äitienpäiväkortit menivät sekaisin

17.05.2023 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja Nick Cannonin äitienpäiväele meni pahasti pieleen, kun äitienpäiväkortit menivät sekaisin.

Laulaja Nick Cannonin, 42, äitienpäiväele meni totaalisesti pieleen.

Tusinan suuruisen lapsikatraan isä tunnustaa The Daily Cannon -ohjelmassa, että hänellä meni lastensa kuuden äidin äitienpäiväkortit sekaisin.

- Yritin parhaani, oikeasti yritin, Cannon toteaa.

Hän kertoo ohjelmassa ajatelleensa, että olisi hyvä idea kertoa tunteistaan läheisilleen käsin kirjoittamilla viesteillä.

- Kirjoittaessani viestejä, kortit menivät sekaisin, laulaja valottaa.

- Joten yksi äideistä luki kortista, mitä tunnen toisen lapsen äitiä kohtaan. Jos olisin hankkinut jotain geneeristä roskaa muiden tavoin, tätä ei olisi koskaan tapahtunut, Cannon pohtii.

Cannonilla on 12-vuotiaat kaksoset Moroccan ja Monroe yhdessä entisen vaimonsa Mariah Careyn kanssa. Hänellä on myös vuoden ikäiset kaksospojat Zion ja Zillion, sekä kolmen kuukauden ikäinen tytär Beautiful yhdessä Abby De La Rosan kanssa.

Laulajalla ja Brittany Bellillä on kolme yhteistä lasta: Golden, 6, Powerful, 2, sekä neljän kuukauden ikäinen Rise. Hänellä on myös seitsemän kuukauden ikäinen poika Legendary yhdessä Bre Tiesin kanssa. Cannonilla ja LaNisha Colella on neljän kuukauden ikäinen tytär Onyx.

Cannonilla ja Alyssa Scottilla on kahden kuukauden ikäinen tytär Halo. Heillä on myös yhteinen poika Zen, joka menehtyi viiden kuukauden ikäisenä aivokasvaimeen.

Lue myös: 12 lasta saaneelta Nick Cannonilta tiedusteltiin vasektomiasta suorassa lähetyksessä - mieheltä napakka vastaus

Lue myös: Nick Cannonin hämmentävä televisio-ohjelma - "Kuka saa lapseni?"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat