Kuva: Shutterstock

Lapsille avattiin oma radiokanava - "Biisit on valittu koko perhettä ajatellen"

25.05.2023 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tarkasti valittuja lastenlauluja, niin uutuuksien kuin klassikoidenkin joukosta soittava kanava on suunnattu 2-6-vuotiaille, mutta sen parissa viihtyvät myös isommat sisarukset, vanhemmat sekä isovanhemm

Kesän automatkat taittuvat perheen pikkuväeltä sekä kanssamatkustajilta huomattavasti mukavammin, kun puhelimeen tai digilaitteeseen on ladattu RadioPlay Premiumin lasten uusi suosikkikanava, Lasten Hitit

Tarkasti valittuja lastenlauluja, niin uutuuksien kuin klassikoidenkin joukosta soittava kanava on suunnattu 2-6-vuotiaille, mutta sen parissa viihtyvät myös isommat sisarukset, vanhemmat sekä isovanhemmat. Kanavaa kuunnellessa ei hymy hyydy eikä suu käänny mutruun, koska kanava lupaa olla ”Maailman iloisin radiokanava”.

Kanavan erikoisuutena toimii päivittäin kuultava iltasatu kello 19.30, ja heti perään soi Pikku Kakkosesta tuttu, varman unen pikkupilteille takaava klassikkokappale, Nukkumatti. Tavoitteena on rakentaa musiikin ja tuttujen, toistuvien elementtien avulla positiivinen muistijälki lapsuuden iltarutiineista.

- Lasten Hitit poikkeaa selkeästi Spotifyn lastenlaululistoista siinä, että pelkän biisilistan sijaan Lasten Hitit -kanavalla on oikean radion flow ja kiinnostavat äänituotannot. Biisit on valittu koko perhettä ajatellen. Eli matka ei niin sanotusti yski, eikä tiehen eksy kuoppia, sanoo Lasten hitit -kanavan musiikkia hallinoiva ja kolmen alle kouluikäisen lapsen isä, Ville Kinaret, jonka pojat toimivat myös kanavan spiikkereinä.

RadioPlay Premium on maksullinen sovellus, jossa Bauer Median kaikki FM-kanavat sekä useita erikoiskanavia on kuunneltavissa ilman mainoskatkoja. Palvelua voi kokeilla 30 päivää ilmaiseksi. 

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Radioplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Hyppy satujen maailmaan - podcast-vinkkejä lapsille ja lapsiperheille

Kilpailut

Uusimmat