Kuva: AOP

Pieni merenneito -tähden hiukset maksoivat yli 140 000 euroa

31.05.2023 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pieni merenneito -elokuvaa tähdittävän Halle Baileyn ruskeat hiukset eivät syntyneet pikkurahalla.

Hiljattain ensi-iltansa saaneen Pieni merenneito -elokuvan päähahmo Arielin (Halle Bailey) hiustyyli ei ole syntynyt pikkurahalla. 

Elokuvan kampaajana työskennellyt Camille Friend kertoo Baileyn näyttävien ruskeide  hiusten ja rastojen vaatineen paljon uudelleenlaittoa, jonka vuoksi hiustyyliin upposi lopulta sievoinen summa rahaa. 

- En lähde arvailemaan, mutta käytimme ainakin 150 000 dollaria, sillä meidän piti tehdä sitä uudelleen ja ottaa pois, Friend kertoo Varietyn haastattelussa. 

Friendin mukaan Baileylle oli tärkeää ensimmäisenä tummaihoisena live-action Disney-prinsessana pysyä uskollisena omalle identiteetilleen. 

- Kävin tapaamassa Hallen perhettä. He ovat suloinen perhe ja hänen äitinsä on hyvin hengellinen. Aloin ymmärtää, kuka hän on ja miksi luonnolliset hiuselementit ovat niin tärkeitä, Friend toteaa. 

Kuvaushetkellä Baileylla oli yli 60 senttimetriä pitkät rastat, mutta kampaaja ei halunnut laittaa näyttelijän päähän peruukkia. Peruukin sijaan kampaaja päätyi kietomaan hiuksia Baileyn omien hiusten ympärille. Valitulla metodilla Baileyn omia hiuksia ei tarvinnut leikata eikä värjätä. 

Bailey on kertonut olleensa hyvin tyytyväinen hiuksiinsa.

- Minulla on ollut rastat 5-vuotiaasta lähtien, joten ne ovat iso osa minua, Bailey totesi Ebonyn haastattelussa maaliskuussa.

- Meidän täytyy olla mahdollista nähdä itsemme kaltaisia, meidän täytyy voida nähdä hiuksiamme tämän kaltaisilla valkokankaillam jotta tietäisimme niiden olevan hyväksyttävät ja kauniit, näyttelijä summasi.

(kuva: AOP)

Lue myös: Halle Bailey säihkyi Pieni merenneito -elokuvan ensi-illassa - katso kuvia pukuloistosta

Lue myös: Pieni merenneito -elokuvan traileri sai innostuneen vastaanoton - katso, miltä suosikkihahmot näyttävät

Lue myös: Tulevan Pieni merenneito -elokuvan Sebastian-ravun ulkomuoto hämmentää - 'Tämä pelottaa minua'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat