Kuva: AOP

Tallulah Willis avoimena Demi Mooren ja Ashton Kutcherin avioliitosta

08.06.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Demi Mooren ja Bruce Willisin tyttären Tallulah Willisin mukaan äitinsä ja Ashton Kutcherin suhde oli hänelle vaikeaa aikaa.

Näyttelijäpari Demi Mooren ja Bruce Willisin tytär Tallulah Willis, 29,muistelee vaikeita nuoruusvuosiaan, jolloin hänen äitinsä seurusteli näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa.

- Oli vuosi 2003, ja äitini oli juuri alkanut seurustelemaan Ashtonin kanssa, Willis kertoo.

- Se oli aikaa, jolloin tapahtui paljon ja käperryin kuoreeni, se sytytti sisälläni todellisen roskistulipalon. Se oli todella vaikeaa ja puran sitä edelleen, Willis jatkaa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Willis puhuu kyseisestä ajanjaksosta. Vuonna 2019 Willis vieraili Red Table Talk -ohjelmassa yhdessä äitinsä sekä siskonsa Rumer Willisin kanssa. Hän kertoi tuolloin tunteneensa itsensä unohdetuksi äitinsä ja Kutcherin suhteen aikana.

- Kaikki lähtivät talosta ja vain minä asuin siellä. Tiedän, että äitini rakastaa minua sataprosenttisesti, mutta loukkaantuneena ei voi käsittää, että joku, joka rakastaa sinua, tekisi sinulle niin ja laittaisi muut itsesi edelle, Willis kertoi tuolloin tunnoistaan.

Moore ja Kutcher avioituivat vuonna 2005 ja parin liitto päättyi vuonna 2011. Vielä eron jälkeen Kutcher on pitänyt yhteyttä Mooren tyttärien Tallulahin, Rumerin sekä Scoutin kanssa.

- Pyrin pitämään yhteyttä tyttöihin, Kutcher kertoi vuonna 2020.

- Rakastan heitä, enkä koskaan lakkaa rakastamasta, Kutcher jatkoi Marc Maronin WTF-podcastin haastattelussa.

Lue myös: Ashton Kutcher muistelee elämänsä raskaita hetkiä - "Mikään ei saa kokemaan enemmän epäonnistuneeksi kuin avioero"

Lue myös: Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär jakoi hellyyttävän yhteiskuvan vanhempiensa kanssa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat