Kuva: AOP

Räppäreitä ja näyttelijöitä - Kylie Jennerin värikäs deittailuhistoria

15.06.2023 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jenner on tällä hetkellä yhdistetty näyttelijä Timothée Chalametiin.

Kylie Jenner deittailee tällä hetkellä näyttelijä Timothée Chalametin kanssa. Koko elämänsä julkisen silmän alla elänyt Jenner on osa kuuluisaa Kardashian-klaania ja hänen suhteitaan on aina seurattu tiiviisti.

Jenner on elämänsä aika seurustellut muun muassa Tygan ja Travis Scottin kanssa. Vieläkö muistat Jennerin tunnetuimmat deittailukumppanit?

Cody Simpson

Jenner ja Simpson olivat 14-vuotiaita, kun se deittailivat ja seurustelivat tovin. Kaksikko muun muassa nähtiin yhdessä elokuvissa. 

Jaden Smith

Jaden Smith ja Jenner olivat pitkään hyviä ystäviä. Suhde kuitenkin muuttui hetkeksi vakavammaksi, kun he "peuhasivat" Kim Kardashianin häissä, jossa Smith oli Jennerin seuralaisena. Lopulta pari erosi, mutta he pysyivät ystävinä.

Tyga

Tyga ja Jenner seurustelivat vuosina 2015-2017 ja kyseessä oli ensimmäinen suhde, jonka Jenner toi itse julkisuuteen. He myös poseerasivat yhdessä punaisilla matoilla. 

Travis Scott

Scott ja Jenner olivat vuosia yhdessä ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Vain muutama kuukausi sitten Scottin ja Jennerin kerrottiin eronneen. Viime lokakuussa Scott joutui pettämishuhujen keskelle, kun rap-artisin entinen naisystävä Rojean Kar julkaisi videon, jonka taustalla myös Scott näkyi.

Lue myös: Kylie Jenner suhdehuhujen keskellä - deittaileeko tosi-tv-tähti tunnetun näyttelijän kanssa?

Lue myös: Travis Scott kommentoi Kylie Jennerin julkaisua erohuhujen jälkeen - "Kaunotar"

Lähde: Hollywood Life

Juttu julkaistu alun perin 18. huhtikuuta. 

Kilpailut

Uusimmat