Kuva: AOP / Shutterstock

Travis Scott kommentoi Kylie Jennerin julkaisua erohuhujen jälkeen - "Kaunotar"

03.04.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Rap-artisti Travis Scottin kommentti on saanut sivustaseuraajien kulmakarvat kohoamaan, sillä tammikuussa pariskunnan kerrottiin eronneen.

Rap-artisti Travis Scott, 31, on saanut sivustaseuraajien kulmakarvat kohoamaan kommentoimalla entisen puolisonsa, tosi-tv-tähti Kylie Jennerin, 25, Instagram-julkaisua.

"Kaunotar", Scott kommentoi Jennerin julkaisuun, jossa tosi-tv-tähti nähdään mustaan iltapukuun pukeutuneena valmistautumassa kuvauksiin.

"Travis Scott, mitä ihmettä sinä teet täällä?", eräs kommentoija ihmettelee harvoin sosiaalisessa mediassa nähdylle Scottille.

"Travis vastasi, he eivät eronneetkaan", toinen kommentoija toteaa.

Vain muutama kuukausi sitten Scottin ja Jennerin kerrottiin eronneen. Viime lokakuussa Scott joutui pettämihuhujen keskelle, kun rap-artisin entinen naisystävä Rojean Kar julkaisi videon, jonka taustalla myös Scott näkyi.

Vuonna 2017 tavanneella Scottilla ja Jennerillä on kaksi yhteistä lasta: Stormi Webster, 5, sekä Aire Webster, 1.

- Tämä on tapahtunut monesti ennenkin ja heidät tunnetaan siitä, että välillä he ovat yhdessä ja välillä eroavat, mutta he pysyvät aina hyvinä ystävinä ja mahtavina vanhempina, lähde kommentoi tammikuussa pariskunnan erouutisen yhteydessä.

Lue myös: Kylie Jennerin mies Travis Scott joutui pettämishuhujen keskelle - "Lopettakaa valehtelu"

Lue myös: Lähde: Kylie Jenner on eronnut Travis Scottista jälleen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat