Kuva: AOP

Orlando Bloom avautuu parisuhteensa vaikeuksista - "Joskus asiat ovat todella haastavia"

16.06.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Katy Perry ja Orlando Bloom ovat olleet kihloissa jo neljä vuotta.

Jokaisessa ihmissuhteessa on haasteensa ja sen tietävät myös näyttelijä Orlando Bloom, 46, ja artisti Katy Perry, 38. Pari on ollut kihloissa neljä vuotta ja se on pitänyt sisällään myös omat vaikeutensa. Etenkin luovalla alalla työskenteleminen on tuonut oman lisämausteensa parisuhteeseen. Bloom kertoo, että välillä on hyvin vaikeaa ymmärtää toisen puolta asioista ja sama toisinpäin.

- Joskus asiat ovat todella, todella haastavia. En voi valehdella, näyttelijä paljastaa. 

Bloom sanoo, että on tärkeää ymmärtää molempien tarve muuttua ja kehittyä niin taiteilijoina kuin yksilöinäkin. Näin ollen myös parisuhde voi hyvin ja näyttelijän mukaan haasteista huolimatta heidän välillään vallitseekin hyvä ja uniikki yhteys.

- Me taistelemme tunteidemme ja luovuutemme kanssa, mutta luulen, että olemme molemmat tietoisia siitä, kuinka siunattuja olemme saadessamme olla ainutlaatuisella tavalla yhteydessä, eikä koskaan ole tylsää hetkeä, Bloom kertoo. 

(kuva: AOP)

Pariskunnalla on vuonna 2020 syntynyt tytär Daisy. Bloomilla on lisäksi 12-vuotias poika Flynn yhdessä entisen puolisonsa, mallina tunnetun Miranda Kerrin, 39, kanssa. Pari erosi vuonna 2013. 

Perry ja Bloom ryhtyivät seurustelemaan vuonna 2016, mutta kaksikko erosi hetkellisesti vuonna 2017. Pari kuitenkin palasi pian yhteen ja he kihlautuivat ystävänpäivänä 2019. Häitä ei ole kuitenkaan vielä juhlittu, mutta Perryn mukaan suunnitelmat juhlien suhteen ovat jo olemassa. 

Lue myös: Katy Perry puhuu hääsuunnitelmista - "Rakastan isoja juhlia"

Lue myös: Video Katy Perryn erikoisesti käyttäytyvästä silmästä herätti huolta somessa - "Onko hän kunnossa?"

Lue myös: Katy Perry pyytää anteeksi Kim Kardashianilta - hauska video nousi viraaliksi TikTokissa

Lähde: People, Flaunt

Juttu julkaistu alun perin 19. helmikuuta 2023. 

Kilpailut

Uusimmat