Kuva: AOP / EPA-EFE

Chris Hemsworth kertoi pitävänsä taukoa näyttelemisestä terveyssyistä - selventää nyt kommenttiaan

15.06.2023 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Chris Hemsworthin mukaan hän haluaa keskittyä kolmeen lapseensa pitkän työrupeaman jälkeen.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Näyttelijä Chris Hemsworth, 39, kertoi viime syksynä aikovansa pitää taukoa näyttelemisestä. Hän totesi tuolloin syynä olevan hänen geeniperimänsä, jonka vuoksi hänellä on merkittävästi kasvanut riski sairastua Alzheimerin tautiin.

- Nyt haluan olla kotona, elää yksinkertaista elämää, olla lasten ja vaimoni kanssa ja nauttia siitä, Hemsworth totesi Vanity Fair -julkaisun haastattelussa.

Hemsworth sai tietää geneettisestä taipumuksestaan Limitless with Chris Hemsworth -dokumentissa.

- Ajatus siitä, etten pysty muistamaan elämääni, vaimoani tai lapsiani, on luultavasti suurin pelkoni, näyttelijä totesi dokumentissa.

Näyttelijä haluaa kuitenkin selventää syitä päätökseensä pitää taukoa näyttelemisestä. Hänen mukaansa tauko ei liity hänelle tehtyyn geenitestiin, vaikka asia saattoi näyttää siltä.

- Asia muuttui hieman suhteettomaksi. Halusin jäädä pois, sillä olen työskennellyt 10 vuotta ja minulla on kolme lasta, joiden kanssa haluan viettää enemmän aikaa, Hemsworth toteaa Entertainment Tonightin haastattelussa.

Hemsworthilla on kolme yhteistä lasta puolisonsa Elsa Patakyn kanssa: tytär India Rose, 11, sekä kaksospojat Sasha ja Tristan, 9.

- Dokumentin tekeminen sai minut tajuamaan, kuinka aika vain lentää ja halusin pysähtyä paikoilleni pidemmiksi ajoiksi useammin. Tieto alttiudestani antoi minulle mahdollisuuden muuttaa elintapojani, oli kyse sitten ravinnosta, harjoittelusta tai henkisestä hyvinvoinnistani. Se on koko sarjan pointti. Sarjan pointtina on antaa ihmisille työkaluja ja tietoa siitä, kuinka elää parempaa, pidempää ja terveellisempää elämää, näyttelijä summaa.

Kuusiosaisessa dokumenttisarjassa elokuvatähti Hemsworth vie katsojat henkilökohtaiselle vuoristoratamatkalle tutkiessaan, miten ikääntymistä vastaan voi taistella ja saavuttaa ihmiskehon täyden potentiaalin.

Pitkän uran näyttelijänä tehnyt Hemsworth toteaa saavuttaneensa urallaan mukavan pisteen, jossa hän voi valita tarkemmin työnsä. Hän kertoo myös tuntevansa itsensä terveemmäksi kuin koskaan.

- Olen juossut projektista toiseen pitkään, vain välttääkseni työttömäksi jäämisen ja siinä pelossa, että se saattaa olla viimeinen työpaikkani, Hemsworth kuvailee.

Hemsworth on aloittanut näyttelijänuransa vuosituhannen alussa. Hän on esiintynyt uransa aikana lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Maailmanmaineeseen hän nousi näyteltyään nimikkoroolia vuonna 2011 ilmestyneessä Thor-elokuvassa.

Lue myös: Chris Hemsworth pitää taukoa näyttelemisestä - syynä riski sairastua vakavasti

Lue myös: Chris Hemsworth kertoo fanittavansa erästä popin suurnimeä - arvaatko kenestä on kyse?

Lue myös: Ohjaajalegendat kritisoivat Marvel-elokuvia - nyt Chris Hemsworth kommentoi

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat