Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker ei käytä kynsilakkaa - jakaa syyn, miksei manikyyriä nähdä myöskään Carriella

22.06.2023 19:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Sarah Jessica Parkerin roolihahmon Carrien tyylivalintoja nähdään jälleen, kun Just Like That -sarja saa tänään jatkoa.

Näyttelijä Sarah Jessica Parkerin tyyliin ei kynsilakka kuulu. Hänen asut ovat usein tarkasti mietittyjä kenkiä ja hiuksia myöten. Kynnet ovat kuitenkin melkein aina täysin luonnolliset. Vuonna 2011 Parker paljasti käyttäneensä kynsilakkaa suurin piirtein vain kaksi kertaa kymmenen vuoden aikana.

– Käytän käsiäni paljon. Laitan ruokaa. Siivoan. Pesen pyykkiä. Lakatut kynnet eivät ole käytännölliset elämässäni, kun otetaan huomioon, mitä kaikkea käsieni pitää tehdä päivittäin, kertoi Parker vuonna 2016 People-julkaisulle.

Poikkeus kynsilakattomuuteen nähtiin kuitenkin aiemmin tässä kuussa Sex and the City -sarjan 25-vuotisjuhlissa. Parker oli laittanut kynsiin pilkullisen mekon kanssa sopivan mustan kynsilakan.

(kuva: AOP)

Parker näyttelee Sex and the City -sarjassa Carrie Bradshawta, joka ei juurikaan kokkaa, pyykkää tai siivoa. Siitä huolimatta myös roolihahmo nähdään usein ilman kynsilakkaa. Carrieta nähdään myös And Just Like That -sarjassa, jossa seurataan Carrien, Mirandan, Charlotten ja Samanthan myöhempiä vaiheita.

Parker kertoo Glamour-julkaisun haastattelussa, ettei manikyyri sopinut roolihahmolle. Bradshaw on kirjailija, joka olisi opetellut kirjoittamisen alun perin kirjoituskoneella. Parker sanoo manikyyrin tuntuneen turhalta kirjoittavalle roolihahmolle. Eikä manikyyri olisi pysynyt kirjoittamisesta johtuen pitkään hyvänä. 

– Kaikki mitä Carrien päällä nähdään kameran läpi, on tarkkaan harkittu puvustusosaston ja Sarah Jessican kanssa, lisää sarjan päätuottaja Michael Patrick King.

Carrien tyyli on huoliteltu, mutta ei liian viimeistelty. Siksi myös kynsilakattomuus on tarkoin harkittu valinta.

Toinen syy Carrien paljaille kynsille on kuvausaikataulu. Sarjaa ei kuvata kronologisessa aikajärjestyksessä, joten kynsilakkoja pitäisi poistattaa ja vaihtaa tiuhaan. Se hidastaisi kuvausta merkittävästi, koska kynsilakka pitäisi vaihtaa jokaisen asukokonaisuuden kohdalla.

Parker kuitenkin paljastaa, että sarjassa tullaan vielä näkemään muutama kohtaus, jossa Carriella on rohkea kynsilakka. Ensimmäinen kohtaus, jossa kynsilakkaa tullaan näkemään tapahtuu Brooklynissa. Carrie pitelee kohtauksessa todella pientä käsilaukkua, joten tumma kynsilakka pompsahtaa esille.

Tänään 22. kesäkuuta ilmestyy HBO Max -palveluun And Just Like That -sarjan toinen tuotantokausi. 

Lue myös: Leikittele asuilla kuin Carrie Bradshaw - tyylit, jotka voit bongata And Just Like That -sarjasta

Lue myös: Jättipaljastus! Sarah Jessica Parkerin hahmo suutelee toista Sinkkuelämää-tähteä

Lue myös: Haaveissa vahvat kynnet, mutta lohkeilu ei lopu? Vältä arkiset asiat, joihin moni sortuu

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat