Kuva: AOP

Leikittele asuilla kuin Carrie Bradshaw - tyylit, jotka voit bongata And Just Like That -sarjasta

10.12.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Carrie Bradshaw'n tyyli on yksi sarjan kulmakivistä.

Sinkkuelämää-sarjaa näytettiin televisiossa vuosien 1998-2004 välisen ajan. Neljän ystävän elämä vilkkaassa New Yorkissa oli täynnä suhdekiemuroita ja ystävyyden ylistystä. 

Yksi sarjan päähahmoista on kolumnisti Carrie Bradshaw, jota näyttelee Sarah Jessica Parker, 56. Sarjassa etenkin hänen yllään nähdyt asukokonaisuudet ovat aina olleet yksi suositun sarjan hehkutetuimmista asioista. Bradshaw'n yllä nähdyistä asuista onkin aina voinut inspiroitua, sillä niistä ei väriä tai leikkisyyttä puutu.

Onneksi sama muodin ylistys näyttää jatkuvan myös sarjan jatko-osassa, And Just Like That -sarjassa, joka julkaistiin HBO Maxilla 9. joulukuuta. Tälläkin kertaa Bradshaw esittelee toinen toistaan tyylikkäämpiä asukokonaisuuksia, joista kelpaa hakea inspiraatiota omaan pukeutumiseen. 

Muutaman ihastuttavan asuesimerkin pääset katsomaan alta.

Hame ja jakku ovat aina tyylikkään toimiva yhdistelmä, kuten tämäkin look todistaa. 

(kuva: AOP)

Muhkeat helmat ovat aina olleet Bradshaw'n tyylin kulmakiviä. Yksi ihastuttavista asuista esittelee kukkamekon ja lyhyen neuletakin kombon, joka on kerrassaan hurmaava.

(kuva: AOP)

Trendikäs jakkumekko on myös päässyt mukaan sarjaan. Tyylikkään asukokonaisuuden kruunaavat kaulassa roikkuvat helmet sekä aina tyylikkäät mustat korkokengät.

(kuva: AOP)

Asusteilla saa ihmeitä aikaan ja niiden avulla moni asukokonaisuus saa hetkessä täysin uudenlaisen ilmeen. Mekon kaveriksi sopii täydellisesti näyttävä paksu vyö ja asun kanssa eri väriä oleva laukku, kuten Bradshaw todistaa. 

(kuva: AOP)

Moni pelkää erilaisten kuosien yhdistelemistä. Se on kuitenkin turhaa. Sarjassa Bradshaw'n yllä nähdään asu, jossa on yhdistetty erilaista raitakuosia olevat ylä- ja alaosa. Ja kokonaisuus todellakin toimii. 

(kuva: AOP)

Bradshaw luottaa tyylissään usein asusteiden voimaan. Hiukset peittävä huivi, suuret aurinkolasit sekä hansikkaat luovat tyylikkään, mutta samalla ajattoman kokonaisuuden. Vai mitä mieltä olet?

(kuva: AOP)

Lue myös: Sinkkuelämää-paluusta tienataan käsittämättömästi - katso tähtinäyttelijöiden palkat

Lue myös: Chris Noth paljastaa, että Sinkkuelämää-tähti kätki syöpädiagnoosin kollegoilta: "Suurin osa ei tiennyt"

Kilpailut

Uusimmat