Kuva: AOP / Shutterstock

Ovatko Kourtney Kardashian ja Travis Barker jo päättäneet tulevan lapsensa nimen? Vihjeiden perusteella kyllä!

29.06.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Muusikko Travis Barker jätti vaimonsa raskauskuviin vihjailevan kommentin.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 44, ja muusikko Travis Barker, 47, kertoivat hiljattain julkisuuteen odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan. Tulevan pienokaisen nimi saattaa olla jo vanhemmilla tiedossa, ainakin Barkerin kirjoittamien Instagram-kommenttien perusteella.

Kardashian on jakanut Instagram-tilillään uusia raskauskuvia itsestään, joita hänen puolisonsa on intoutunut kommentoimaan.

"Tiedän jo hänen nimensä", Barker kirjoittaa silmää iskevän emojin kera.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikkei Barker kertonut kommentissaan lisätietoa tulevasta nimestä, on Barker kertonut aiemmin, minkä nimen pariskunta saattaisi tulevalle lapselleen antaa.

Marraskuussa 2021 Barker kommentoi Kardashianin jakamaan Halloween kuvaan, että pariskunnan pojan nimeksi tulisi Elvis.

Pariskunta kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa odottavansa poikaa.

Kardashianilla on kolme yhteistä lasta entisen puolisonsa Scott Disickin kanssa: Mason Disick, 13, Penelope Disick, 10, ja Reign Disick, 8. Barkerilla ja hänen entisellä puolisollaan Shanna Moaklerilla on kaksi yhteistä biologista lasta: Landon Barker, 19, ja Alabama Barker, 17. Barker on lisäksi  24-vuotiaan Atiana De La Hoyan isäpuoli.

Kardashian ja Barker menivät ensimmäisen kerran naimisiin huhtikuussa Las Vegasissa. Liitto ei kuitenkaan ollut virallinen, sillä pariskunnalla ei ollut esittää esteettömyystodistuksiaan vihkipaikalla. Toukokuussa pari kuitenkin korjasi tilanteen pitämällä pienimuotoisen vihkiseremonian oikeustalolla. Myöhemmin samassa kuussa pari vietti näyttäviä häitä Italian Portofinossa noin 400 vieraan läsnäollessa.

Pariskunta on tuntenut toisensa vuosien ajan ennen seurustelusuhteen aloittamista. Helmikuussa 2021 pariskunta kertoi virallisesti olevansa yhdessä. Barker kosi Kardashiania lokakuussa 2021.

Lue myös: Travis Barker ja Kourtney Kardashian paljastivat tulevan lapsensa sukupuolen ihastuttavalla videolla

Lue myös: Kourtney Kardashian on raskaana - jakoi kuvia raskausvatsastaan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat