Kuva: AOP

Paul Wesley ei kaipaa Vampyyripäiväkirjat-sarjaa - paljastaa syyn

11.07.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Paul Wesley tähditti kahdeksan vuoden ajan Vampyyripäiväkirjat-sarjaa. Nyt hänet nähdään uuden Star Trek -sarjan kapteeni Kirkinä.

Näyttelijä Paul Wesley, 40, ei kaipaa rooliaan Vampyyripäiväkirjat-sarjan hyvisvampyyri Stefan Salvatorena.

- En ikinä tekisi mitään toista vampyyri-asiaa, piste. Saati sitten Vampyyripäiväkirjoja, Wesley toteaa In Style -julkaisun haastattelussa.

Vampyyripäiväkirjat-sarjaa tehtiin kahdeksan tuotantokauden ajan vuodesta 2009 vuoteen 2017 asti. Wesley näytteli sarjassa vampyyri Stefania, joka rakastuu Elene Gilbert (Nina Dobrev) -nimiseen teinityttöön kuvitteellisessa Mystic Fallsin kaupungissa. Rakkaustarinasta kehkeytyy kolmiodraama, kun Stefanin pahisveli Damon (Ian Somerhalder) astuu kuvioihin. Kirjailija L.J. Smithin teoksiin perustuva sarja on yksi populaarikulttuurin ikimuistoisista teoksista.

Elene Gilbert ja Stefan Salvatore Vampyyripäiväkirjat-sarjan neljännellä tuotantokaudella. (kuva: AOP)

- En todellakaan kaipaa mitään Stefanin näyttelemisestä, enkä tarkoita sitä huonolla tavalla, Wesley paljastaa.

- Kahdeksan vuotta on pitkä aika, joten olen iloinen voidessani lopettaa sen. Kahdeksan tuotantokautta, näyttelijä jatkaa.

- Pidin siitä, miten dynaaminen hän oli, Wesley toteaa hahmostaan.

Wesleyn mukaan hahmon oli oltava muuntautumiskykyinen, jottei vuosia kestänyt sarja kävisi yksitoikkoiseksi.

- Jossain vaiheessa hän oli puhtaasti paha. Hän aloitti hyvänä tyyppinä ja oli lopulta hyvä tyyppi. Mutta pidin haasteesta pitää hahmo tuoreena, Wesley kuvailee hahmoaan.

Tällä hetkellä Wesley näyttelee nuorta James T. Kirkia Star Trek: Strange New Worlds -sarjassa. Näyttelijä kertoo haastattelussa oman suosikkijaksonsa alkuperäisestä Star Trek -sarjasta.

- Suosikkijaksojani ovat yleensä ne, joissa he aikamatkustavat tai matkaavat Maahan. Rakastan erästä tiettyä jaksoa, se on City on the Edge of Tomorrow [sic], Wesley paljastaa.

Wesley viittaa mitä ilmeisimmin kommentissaan alkuperäisen Star Trek -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella julkaistuun jaksoon The City on the Edge of Forever. Jaksossa itsensä vahingossa huumannut Dr. McCoy muttaa historian kulkua tuhoten täten samalla oman aikakautensa. Kirk ja Spock matkustavat niin ikään menneisyyteen yrittäessään estää katastrofin. Samalla Kirk rakastuu Edith Keeleriin, joka yrittää auttaa Kirkia ja Spockia.

- Rakastan Kirkin moraalista dilemmaa, kun hän tapaa jonkun, jota ei voi ottaa mukaansa palatessaan omaan aikaansa ja maailmaansa. Mielestäni se oli todella voimakas jakso, Wesley summaa ajatuksiaan suosikkijaksostaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Alkuperäinen Star Trek -näyttelijä on kuollut

Lue myös: Edesmenneen Star Trek -tähden tuhkat lähetetään avaruuteen - mukana myös näyttelijän DNA-näyte

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat