Kuva: YouTube / Marvel

"Surullisin Marvel-elokuva" on nyt katsottavissa kotisohvalta käsin

04.08.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kyseessä on viimeinen kerta, kun rakastetut supersankarit kokoontuvat yhteen Guardians of the Galaxy -elokuvanimen alla.

Guardians of the Galaxy 3 julkaistiin 5. toukokuuta 2023 ja tähän mennessä elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti jo yli 800 miljoonaa dollaria. 

Elokuvassa rakastettavien retaleidemme remmi näyttää nykyään hieman erilaiselta. Peter Quill, joka suree yhä Gamoran kohtaloa, joutuu kokoamaan taas joukkonsa ympärilleen ja suuntaamaan vaaralliselle tehtävälle pelastaakseen Rocketin hengen - tehtävälle, jonka epäonnistuminen todennäköisesti tietäisi vartijoiden tarun loppua.

Pääosissa nähdään muun muassa Chris Pratt, Zoë Saldaña, Dave BautistaBradley Cooper, Karen Gillan sekä Vin Diesel, joka esittää Groot-puuhahmoa.

Surullisimmaksikin Marvel-elokuvaksi kuvailtu Guardians of the Galaxy 3 on nyt katsottavissa kotona Disney+-palvelun kautta. Kyseessä on viimeinen kerta, kun rakastetut supersankarit kokoontuvat yhteen Guardians of the Galaxy -elokuvanimen alla.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 on ensimmäinen MCU-elokuva, jossa käytetään sensuroimattomasti fuck-kirosanaa. Elokuvan ikäraja Suomessa on 12.

Trailerin näet alta tai tästä.

Lue myös: Guardians of the Galaxy -tähdet säihkyivät ensi-illassa ja saivat fanit hurmioon - kuvat

Lue myös: Tiesitkö? Guardians of the Galaxy 3 -elokuvassa nähdään monia hauskoja cameo-rooleja

Lue myös: Guardians of the Galaxy 3 on ensimmäinen Marvel-elokuva, jossa kiroillaan avoimesti - lue 5 faktaa leffasta

Kilpailut

Uusimmat