Kuva: AOP

Ryan Gosling yllätti Greta Gerwigin totaalisesti - katso video syntymäpäiväyllätyksestä

07.08.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Barbie-menestyselokuvan ohjaajana tunnetun Greta Gerwigin pilates-tunti sai yllättävän käänteen, kun Ryan Goslingin järjestämä yllätys asteli sisään huoneeseen.

Suursuosion saavuttaneen Barbie-elokuvan ohjaajana tunnettu Greta Gerwig, 40, sai hiljattain elokuvaa tähdittävältä Ryan Goslingilta, 42, ikimuistoisen yllätyksen 40-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi, kun näyttelijä yllätti päivänsankarin kesken pilates-tunnin.

Gosling lähetti flashmob-tanssiryhmän esiintymään elokuvaohjaajalle.

"Kuten Ken tietää... joskus ainoa tapa ilmaista tunteita on laulun ja tanssin kautta. Ken Ryan lähetti nämä Barbiet ja Kenit käynnistämään Gretan syntymäpäivän tunteella!", elokuvan virallisella Instagram-tilillä todetaan.

Videolla Gerwig nauraa yllätysesitykselle ja kertoo videon lopussa häkeltyneenä, ettei osannut aavistaa saamaansa yllätystä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Barbie-elokuva on ollut menestys. Se on tuottanut yli miljardin euron suuruiset lipputulot ja elokuva onkin kaikkien aikojen menestynein naisohjaajan teos ensi-iltaviikonlopun lipputuloilla mitattuna. Barbie-elokuva on ollut ehdottomasti myös vuoden menestyksekkäin elokuva, se keräsi jo ensi-iltaviikonloppunaan yli 300 miljoonan dollarin lipputulot. Tähän mennessä lipputuloja on kertynyt yli miljardin dollarin edestä.

Gerwig on ohjannut aiemmin muun muassa elokuvat Lady Bird sekä Little Women.

Lue myös: Barbie teki historiaa - paras ensi-iltaviikonlopun tulos naisen ohjaamalle elokuvalle koskaan

Lue myös: Barbie-elokuvasta tuttu kappale nousi hitiksi - esittäjänä Ryan Gosling

Lue myös: Ryan Goslingin rooli Keninä on kohdannut kritiikkiä - näyttelijä vastaa

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat