Kuva: AOP

Naomi Campbellin tytär matkustaa äitinsä mukana ympäri maailmaa - "Se ei ole helppoa"

14.08.2023 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huippumalli Naomi Campbell matkustaa uransa vuoksi ympäri maailmaa ja vanhempi lapsi on tottunut kulkemaan mukana.

Huippumalli Naomi Campbell, 53, on kahden pienen lapsen äiti, joten huippumallin on täytynyt yhdistää ura ja perhe-elämä. Campbell kertoo Voguen haastattelussa, että hänen 2-vuotias tyttärensä on jo tottunut matkustamaan äitinsä kanssa ympäri maailmaa.

- Hän matkustaa kanssani. Hän on käynyt Afrikassa ja Lähi-idässä. Se ei ole helppoa ja se vaatii enemmän järjestelyä sekä suunnittelua. Asia tulee muuttumaan, kun hän menee kouluun, Campbell kertoo.

Vuonna 2021 syntynyt tytär on ehtinyt poseeraamaan äitinsä tavoin kansikuvamallina, kun Campbell tyttärineen esiintyivät helmikuussa 2022 Britannian Voguen kannessa.

- Hän on hyvä tyttö: hän nukkuu todella hyvin, hän itkee tuskin koskaan ja minulle on sanottu, että hän on ikäisekseen hyvin tarkkaavainen, Campbell kuvaili tuolloin yhdeksän kuukauden ikäistä tytärtään.

- Hän oppi juuri vilkuttamaan, se on hauskaa. Hän nauraa paljon ja hän lähes puhuu. Hän saattaa kävellä ennen kuin oppii ryömimään. Hänelle on puhjennut jo kuudes hammas, huippumalli ylisti taannoin.

Kesäkuussa Campbell kertoi yllättäen julkisuuteen saaneensa toisen lapsen. Huippumalli ei ole kertonut julkisuuteen lastensa isän henkilöllisyyttä.

"Pieni rakkaani, tiedä, että sinut on vuorattu ja ympäröity rakkaudella siitä hetkestä lähtien, kun ilahdutit meitä läsnäolollasi", kahden lapsen äiti kirjoitti julkaisussaan.

Lue myös: Huippumalli poseeraa lapsensa kanssa - kertoo totuuden adoptiosta

Lue myös: Huippumalli Naomi Campbell jakoi harvinaisia kuvia tyttärestään - edelleen vaitonainen lapsen nimestä

Lue myös: Naomi Campbellilta yllätysuutinen: toinen lapsi syntyi!

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat