Kuva: Nelonen

Luottomies-komediasarjasta tehdään elokuva: "Unelmien täyttymys"

16.08.2023 16:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kuvaukset ovat edenneet loppuvaiheeseen.

Suosittu komediasarja Luottomies laajenee pian myös elokuvaksi.

Luottomies-elokuva: All in -nimeä kantava elokuva on siintänyt pääosakaksikon Kari Ketosen ja Antti Luusuaniemen mielissä jo pitkään. Ketonen aloitti elokuvan käsikirjoittamisen jo vuosia sitten. 

"Elokuvan ensimmäinen käsikirjoitusversio syntyi kolmisen vuotta sitten. Nyt olemme jo kuvausten loppusuoralla. Elokuva on Luottomies-sarjan hengen mukaisesti täynnä turboahdettua toimintaa ja yllättäviä käänteitä, jotka ajavat elokuvan henkilöitä yhä hankalampiin ongelmatilanteisiin. Luottomies-brändi on nyt kasvatettu täyspitkän laajakangaselokuvan mittoihin. Uskon, että elokuvasta nauttivat niin sarjan pitkäaikaiset fanit kuin myös katsojat, joille Luottomies-maailma on uusi tuttavuus",  elokuvan ohjaava Ketonen kuvailee. 

Elokuvassa tulee seikkailemaan sarjasta tuttu suosittu kaksikko. Elokuvassa Luusuaniemen esittämä Tommi havittelee firmasta appiukolta vapautuvaa johtajan paikkaa ja palkankorotuksen turvin myös uutta unelmakotia. Vanhan asunnon myynnistä saadut rahat kuitenkin hupenevat nopeasti pyramidihuijaukseen ja soppa on valmis. Luusuaniemi kuvailee tiedotteessa, että yhteispeli Ketosen kanssa toimi saumattomasti myös elokuvaa tehdessä. 

"Luottomies-elokuva on minulle unelmien täyttymys. Elokuvan vahvuus on sen komediassa, joka naurattaa vauvasta vaariin. Nautin Tommin näyttelemisestä enemmän kuin mistään muusta roolista, ja yhteistyö Kari Ketosen kanssa toimii loistavasti", 

Luottomies-tv-sarja on pyörinyt nyt yhteensä kolmen tuotantokauden ajan. Elokuva puolestaan saa ensi-iltansa ensi vuoden helmikuussa. 

Lue myös: Aki Kaurismäen uutuuselokuva saa näyttävän esityksen myös ulkomailla

Lue myös: Perhoset on Aikuisten tekijän uusi komediaelokuva - myös rooleissa hittisarjasta tuttuja kasvoja

Lue myös: Uutuuskomedia kertoo parhaat päivänsä nähneestä rokkarista - syksyllä ilmestyvän elokuvan traileri julki

Kilpailut

Uusimmat