Kuva: AOP

Jennifer Anistonin ja Brad Pittin häitä vietettiin yli 20 vuotta sitten - uusia yksityiskohtia julki

17.08.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vuonna 2000 avioituneet Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosivat vuonna 2005.

Hollywoodin tähtipari Jennifer Anistonin, 54, ja Brad Pittin, 59 häistä on tihkunut uusia yksityiskohtia yli kaksi vuosikymmentä hääjuhlien jälkeen.

Näyttelijä Michael Rapaport, 53, on muistellut Watch What Happens Live -ohjelmassa entisten kanssanäyttelijöidensä vuonna 2000 vietettyjä hääjuhlia. Näyttelijän mukaan häissä oli tarjolla kaviaaria vaikka muille jakaa.

- Olin Brad Pittin ja Jennifer Anistonin häissä. Heillä oli kaviaariseinä. Minulla on edelleen sitä tallella. Syön edelleen häissä ollutta kaviaaria, Rapaport sanailee.

Rapaportin mukaan hääjuhlassa esiintyi edesmennyt muusikko Billy Preston.

Aniston ja Pitti avioituivat vuonna heinäkuussa 2000. Pariskunnan avioero astui voimaan vuonna 2005.

Pitt oli yhdessä näyttelijä Angelina Jolien kanssa vuodesta 2004 vuoteen 2016 saakka. Aniston puolestaan piti yhtä näyttelijä Justin Therouxin kanssa vuodesta 2011 vuoteen 2018 asti.

Viime vuosina entinen aviopari on osoittanut pysyneensä hyvissä väleissä erosta huolimatta. Kaksikko nähtiin tammikuussa 2020 SAG-palkintogaalan takahuoneessa jutustelemassa.

Lue myös: Suomalaisten jaloista tuttujen kesäkenkien suosio vain kasvaa - jopa Penélope Cruz ja Jennifer Aniston suosivat

Lue myös: Jennifer Aniston edusti ensi-illassa tyylikkäänä - muotitalo Versacen mekko mukaili kevään ykköstrendiä

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat