Kuva: AOP

Robert De Niro vietti 80-vuotissyntymäpäivää - katso kuva näyttävästä syntymäpäiväkakusta

21.08.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Robert De Niron syntymäpäiväjuhlissa nähtiin joukko maailmantähtiä.

Näyttelijä Robert De Niro, 80, vietti hiljattain syntymäpäiviään New Yorkissa sijaitsevassa Locanda Verde -ravintolassa. Vieraina nähtiin joukko maailmantähtiä, kuten maailmankuulut elokuvaohjaajat Martin Scorsese, Francis Ford Coppila ja George Lucas.

Kutsuvieraiden joukossa olivat myös näyttelijä Uma Thurman ja hänen isänsä Robert Thurman, näyttelijä Leslie Bibb ja hänen kumppaninsa Sam Rockwell, sekä näyttelijä Christopher Walken. Myös näyttelijä Alec Baldwin ja hänen vaimonsa Hilaria Baldwin nähtiin juhlassa.

Myös muusikko Paul McCartney ja hänen vaimonsa Nancy Shevell osallistuivat juhlaan.

Yksi illan vetonauloista oli näyttävän vieraslistan lisäksi päivänsankarin syntymäpäiväkakku. Kakku oli pienoismalli, jossa yhdistyivät Greenwitch-hotelli ja Tribeca-elokuvasali. Kakun valkokankaalle oli taiteiltu kuva kravattiaan korjaavasta De Nirosta.

"Hyvää syntymäpäivää Bob", kakkuun oli kirjailtu.

(kuva: AOP)

De Niro kertoi toukokuussa julkuuteen saaneen seitsemännen lapsensa. Lapsen äiti on näyttelijän naisystävä Tiffany Chen. Pienokainen sai nimekseen Gia Virginia Chen De Niro.

Oscar-palkitulla näyttelijällä on entuudestaan kuusi lasta aiemmista suhteistaan. Hänellä on kaksi yhteistä lasta, Drena, 51, ja Raphael, 48, yhdessä entisen puolisonsa Diahnne Abbottin kanssa. Näyttelijällä myös 27-vuotiaat kaksoset Aaron ja Julian suhteestaan Toukie Smithin kanssa. Avioliitostaan Grace Hightowerin kanssa De Nirolla on niin ikään kaksi lasta: Elliot, 25, sekä Helen, 11.

Lue myös: Robert De Nirosta isä - seitsemännen lapsen äidin henkilöllisyyttä ei ole paljastettu

Lue myös: Robert De Niro paljasti lapsensa nimen julkisuuteen - näytti myös kuvan pienokaisesta

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat