Kuva: AOP

Sarah Hyland ja Wells Adams viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä - jakoivat hassuttelukuvia häistään

21.08.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta avioitui vuosi sitten Kalifornian Santa Barbarassa ulkoilmahäissä.

Näyttelijä Sarah Hyland, 32, ja hänen puolisonsa Wells Adams, 39, ovat viettäneet ensimmäistä hääpäiväänsä sunnuntaina 20. elokuuta. Pariskunta on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa seuraajiaan jakamalla kuvia hääjuhlasta.

Hylandin jakamassa kuvassa pariskunta poseeraa leikkisästi ja mustaan pukuun pukeutunut Adams on nostanut nimettömänsä ylös näyttääkseen vihkisormustaan.

"Vuosi avioliittoa on mennyt silmänräpäyksessä. Olet AVIOMIEHENI. Paras ystäväni. Suunnannäyttäjäni. Rakastan sinua enemmän kuin sanoin voi kuvailla, ja jokainen päivä on paras päivä kun saan olla kanssasi", Hyland sanailee.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Adams jakoi niin ikään kuvia pariskunnan häistä. Yhdessä kuvassa nähdään myös Moderni perhe -sarjasta tuttu näyttelijä Jesse Tyler Ferguson.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta tapasi toisensa Twitterissä vuonna 2016, jossa kaksikon kerrotaan flirttailleen toisilleen. He kuitenkin ryhtyivät suhteeseen vasta syksyllä 2017.

Adams kosi Hylandia kesällä 2019 lähes kahden vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunnan oli tarkoitus mennä naimisiin elokuussa 2020, mutta koronapandemian vuoksi hääjuhlat siirtyivät useaan otteeseen.

Lue myös: Moderni perhe -sarjasta tuttu Sarah Hyland naimisiin - läsnä useita sarjasta tuttuja näyttelijöitä

Lue myös: Sarah Hylandin hääpuvut tunnetun pukusuunnittelijan käsialaa - katso kuvat Vera Wangin luomuksista

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat